USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Москві попрощалися з відомою акторкою Вірою Глаголєвою

20 Серпня 2017 10:16
Відому російську актрису Віру Глаголєву, яка померла 16 серпня, провели в останню путь у Москві.

Глаголєва померла на 62-му році життя у місті Баден-Баден в Німеччині після тривалої хвороби. Прощання відбувалося у московському Будинку кіно, передає ТАСС.

На час прощання в Будинку кіно встановлені безпрецедентні заходи безпеки – біля службового входу, на прохання рідних, виставили охорону, яка пускала тільки особисто знали актрису людей, які повинні були назвати кодове слово.

Одними з перших попрощатися з Глаголєвої прийшли російський дослідник Арктики і Антарктики Артур Чилінгаров і продюсер Марк Рудінштейн.
І хоча початок церемонії було оголошено на 11:00, спочатку з Глаголєвої попрощалася її сім'я, а о 11:30 почали пускати друзів і колег. І лише опівдні в зал змогли увійти звичайні люди, шанувальники таланту артистки. Кілька сотень людей все ще стояли біля входу в Будинок кіно.

Одними з перших попрощатися з Глаголєвою прийшли Йосип Кобзон, Віра Васильєва, Станіслав Говорухін, Олексій Учитель, Тетяна Друбич, Лариса Лужина, Валерій Гаркалін, Валентина Теличкина, Юлій Гусман, Олександр Балуєв, Ренат Давлетьяров, Юсуп Разиков, Олександр Буйнов, Борис Краснов.

Після траурної церемонії прощання автомобіль із труною Глаголєвої відбув на Троєкуровське кладовище у Москві, де акторку і поховали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
rip Показати IP 20 Серпня 2017 10:40
вічна память
Дмитро Показати IP 20 Серпня 2017 15:10
Нехай земля буде пухом, це була дійсно акторка з великої букви, найщиріші слова співчуття

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus