USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У МОЗ розповіли про можливі неврологічні прояви COVID-19

22 Лютого 2022 17:36
У Міністерстві охорони здоров'я розповіли, що COVID-19 може мати різні прояви та наслідки для здоров’я. Серед них – неврологічні та психічні ускладнення.

Вони можуть виникати навіть за безсимптомного перебігу коронавірусної хвороби, повідомляє УНІАН.

Згідно з дослідженням, у тих, хто перехворів на COVID-19, могли бути втома або біль у м’язах; головний біль; головний біль разом із запамороченням; проблеми зі сном; тривога і депресія; труднощі під час ходьби; зміна нюху чи смаку; сплутаність свідомості; нервове збудження.

Водночас у МОЗ підкреслили, що люди із вже діагностованими психічними та неврологічними розладами та ті, хто вживає психоактивні речовини, більш вразливі до коронавірусної хвороби й можуть мати більший ризик тяжкого перебігу і смерті внаслідок COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus