USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

У Миколаєві поліцейський спричинив ДТП, яка забрала життя 4 людей

28 Лютого 2016 14:20
Смертельна ДТП трапилася у Миколаєві. Правоохоронці встановили, що за кермом автомобіля BMW, який влаштував аварію, був 23-річний співробітник поліції охорони. Про це повідомляють у прес-службі ГУ НП в Миколаївській області.

Нагадаємо, вночі в неділю, 28 лютого, трапилося ДТП в Миколаєві - по проспекту Леніна легковий автомобіль BMW на величезній швидкості протаранив Газель. В результаті ДТП чотири пасажири автомобіля - два хлопця і дві дівчини - загинули на місці.

«Згідно з попередніми даними, 23-річний водій автомобіля BMW, співробітник поліції охорони, рухаючись по проспекту Леніна в напрямку вулиці Пушкінська, в районі перехрестя з вулицею Рюміна не впорався з керуванням і зіткнувся з двома припаркованими транспортними засобами - мікроавтобусом і легковиком», - йдеться в повідомленні.

Водій з діагнозом «політравма» госпіталізований в медичний заклад, відібрані біоматеріали, очікуються результати експертизи.

Прокуратура Миколаївської області розпочала кримінальне провадження за ознаками частини 3 статті 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами», санкція якої передбачає позбавлення волі на термін від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
не лучанин Показати IP 28 Лютого 2016 14:29
!!! все тільки через те - .що в Миколаєві немає такого " неповторного" підземного переходу з базаром. який буде в Луцьку!!!!
жах Показати IP 28 Лютого 2016 14:56
а був би підземний перехід!!...а в Луцьку буде .ще й з трговими рядами.наливайками!...
В. Показати IP 28 Лютого 2016 17:27
Я так розумію, про поліцію тут так, щоб пообурювати людей. Бо водій був не на службі. І що таке взагалі поліція охорони?
Тарас Чурило Показати IP 28 Лютого 2016 18:28
Мабуть не зовсім тверезий був...
саша до Тарас Чурило Показати IP 28 Лютого 2016 22:56
хз чи тверезий, але їхав занадто швидко. Я не думаю що при швидкості 60-80 бмв показала б такий пірует. Та й при меншій швидкості зманеврувався б чи загальмував
Злий Показати IP 28 Лютого 2016 22:41
От скільки завжи в новинах відео про дтп і всеодно "літають", вбиваючи себе і тих хто поруч. Невже наші люди такі тупі, що не розуміють наслідків. Реально нація деградує. Кожен день смерті, або воно бухе за кермом, або летить по місту як скажене.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus