USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«У нас біда!»: волинянка благає допомогти коштами на лікування сина

13 Грудня 2020 16:54
Учаснику бойових дій 42-річному Анатолію Гриню з Литовежа потрібна фінансова допомога на лікування. Волинянин, який зі зброєю в руках захищав Україну від російських агресорів, вже два місяці знаходиться на лікуванні у Нововолинській центральній міській лікарні.

З прохання про допомогу звернулася мама учасника бойових дій Галина Петрівна, інформує БУГ.

За її словами, з її сином стався нещасний випадок. Він впав і важко травмував ногу. Лікарі поставили діагноз – перелом стегнової кістки і зробили операцію із введення титанової пластини. Але потім почалося ускладнення. В результаті чоловік вже два місяці перебуває в лікарні.

Операція і подальше лікування обійшлося у понад 70 тисяч гривень, – каже мама. Ці кошти їй прийшлось позичати. Адже вона пенсіонерка з мінімальним доходом. Тепер борг треба віддавати. До того ж, син досі в медзакладі і йому щодня потрібні кошти на продовження лікування.

Волинянка опинилася у безвихідній ситуації, бо грошей вже немає зовсім і взяти їх ніде. Тому єдина надія в неї – на допомогу небайдужих людей.
“Благаю допоможіть. Мій син захищав Україну, щодня ризикував своїм життям. А тепер опинився у скрутній ситуації. У нас біда. Нам нема на кого розраховувати. Я вся у боргах і кожного дня знову потрібні кошти на ліки. А в мене вже нема ні копійки. Я вже не знаю, що робити далі”, – бідкається Галина Петрівна.

Охочі допомогти учаснику бойових дій можуть переказати кошти на лікування на картку:

5168 7427 1570 6218 ПриватБанк (Гринь Анатолій Володимирович)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus