USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

У Нововолинську аферисти встановлюють нелегальний інтернет, - ЗМІ

7 Січня 2018 09:00
Спритні молодики нелегально встановлюють інтернет у селах довкола Нововолинська. Називаються ділки представниками компанії «Київстар».

Однак, як повідомляє сайт Радар, покриття провідного інтернету компанія «Київстар» здійснює лише по 5-му, 6-му, 15-му та Шахтарському мікрорайонах у Нововолинську.

Найближче місто, де є «Київстар», – це Володимир-Волинський, а далі Ковель.

Шахраї не лише надають свою послугу нелегально, а й ставлять уже використані (старі) антени – можливо, крадені. Ці антени мають назву «наностанція».

Наностанції виглядають ось так:

А наостанок аферисти дають клієнтам номер телефону кол-центру «Київстар».

Якщо щось не працює (а таке трапляється нерідко), то представник компанії нічим не може допомогти занадто довірливим громадянам. Адже ті молодики ніяк не пов’язані з компанією «Київстар».

«Тому стережіться, мешканці Нововолинська й довколишніх сіл, аби не стати черговими жертвами інтернет-аферистів. Бо за під’єднання вони деруть чималі кошти, а працює їхній інтернет недовго», - наголошує Радар.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Оксана Показати IP 7 Січня 2018 11:03
Владичак і компанія знову при роботі???
Сергій Показати IP 7 Січня 2018 15:18
Так Владичак по Рожищах працював!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus