USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську «Мерседес» збив насмерть пішохода

20 Травня 2015 11:14
Трагічна ДТП, результатом якої стала смерть пішохода, трапилась 19-го травня близько 23 години на трасі Ковель-Жовква в районі нововолинської автостанції, - інформує БУГ.

“Автомобіль марки Мерседес, яким керував нововолинець 1988 року народження Володимир С., рухаючись по вулиці Автобусній до світлофора, здійснив наїзд на пішохода, який переходив проїзну частину у невстановленому місті.

Внаслідок цього громадянин 1976 року народження Роман Ц. загинув на місці події”, – повідомив заступник начальника Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області Юрій Душний.

Водій автівки залишився на місці події та викликав швидку допомогу.

Слідче управління УМВС у Волинській області за фактом ДТП відкрило кримінальне провадження за статтею 286 ч. 2 ККУ “Порушення правил дорожнього руху, що спричинили смерть постраждалого”.

Автомобіль перебуває на штраф-майданчику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus