USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську молодики влаштували бійку, п’яний чоловік напав на поліцейських

7 Червня 2020 15:30
У мікрорайоні Шахтарському в Нововолинську молодики влаштували бійку. Один із учасників напав на поліцейських.

Подія трапилася увечері 6 червня, повідомляє Буг.

У сутичках брали участь кілька чоловіків, розповідають очевидці. Зазначають, що хулігани перебували в стані алкогольного сп’яніння.

На місце приїжджала швидка та три наряди поліції, говорять свідки події.

Розповідають також, що по приїзді правоохоронців зібралося багато молодих людей. Один із учасників бійки конфліктував з поліцейськими, бив ногами службовий автомобіль.

Як зазначили в Нововолинському відділенні поліції на сторінці в фейсбуці, на лінію «102» надійшло повідомлення, що поблизу будинку однієї із вулиць Нововолинська відбувається бійка між чоловіками. На виклик негайно виїхав наряд сектору реагування патрульної поліції Нововолинського відділення поліції.

На місці події один із учасників конфлікту, 31-річний чоловік, перебував в п’яному вигляді, поводився агресивно, на законні вимоги працівників поліції не реагував, почав чинити їм опір та напав на поліцейських.

Про подію відразу повідомили чергову частину відділення поліції, на місце прибула слідчо-оперативна група та додатковий наряд сектору реагування патрульної поліції.

Правоохоронці затримали підозрюваного згідно зі ст. 208 КПК України. За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ч.2 ст. 342 та ч.2 ст.345 КК України.

Зараз чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, за вчинене йому загрожує тривалий термін позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
? Показати IP 7 Червня 2020 18:41
Це порушення прав людини, забуханої людини ! Це расизм на основі алкогольної нерівності !
Пацик Показати IP 7 Червня 2020 20:05
Це маємо повну дегенерацію молодого покоління...Батьки-цей відбиток вас- має змінювати життя в кращу сторону!Невже це все на що ви спромоглися у вихованні своїх обісранців.Це ж гірше аборигена...Воно ж завтра стане і тітушкою , і продасться москалям ,бо дигинерату виходу іншого не буде щоб продовжити своє біологічне існування!В Європі ти б друже був пижд..ий як сраний віник.А в нас ти недорозвинений Член суспільства...
Наташа Показати IP 7 Червня 2020 23:20
Це пацики-телята
Віталій Показати IP 8 Червня 2020 16:38
Посадити на максимум,щоб інші знали!!! Такіх козлів треба провчити,воно набухається чи обдовбиться чимось і роспускає рукі, В ТЮРМУ!
Оксана Показати IP 9 Червня 2020 11:29
Я вчора бачила як в Німеччині такого затримували,дали добряче,тоді писком в землю і наручники,без ніяких розмов. Ніхто ні з ким не панькається.. То в нас ту поліцію мають ні за що....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus