USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську попрощалися з загиблим під Станицею Луганською бійцем

19 Жовтня 2016 17:17
Багатолюдна жалобна процесія провела в останню путь учасника бойових дій в зоні АТО Олександра Смирнова.

В останню путь бійця провели у Нововолинську, - пише БУГ.

У складі 14-ої механізованої бригади Олександр брав участь в бойових діях на території Луганської області. Загиблий волинянин пройшов Іловайський котел, де потрапив у полон, був тричі поранений.

28-го серпня бійцю виповнилося 24 роки. Його серце перестало битися 14-го жовтня, у День захисника України. Воїн загинув при виконанні службових обов`язків.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ ЗУСТРІЛИ ЗАГИБЛОГО КОНТРАКТНИКА ОЛЕКСАНДРА СМИРНОВА

Родина, друзі та побратими прийшли попрощатися із героєм. Після прощання біля під’їзду будинку на вулиці Куліша, в якому жив Олександр, хода рушила центральними вулицями міста до Свято-Успенського Низкиницького монастиря. На Майдані Незалежності біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбулося вшанування пам’яті загиблого.

Богослужіння за упокій бійця провели у Низкиницькому монастирі. Після відспівування воїна з почестями поховали на міському кладовищі.

Віддати останню шану Олександру Смирнову прийшли представники влади, волонтери, учні й педагоги школи №4 та ВПУ, де він навчався, фронтові побратими, рідні та знайомі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus