USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку зустріли загиблого контрактника Олександра Смирнова

18 Жовтня 2016 14:28
Лучани зі сльозами на очах зустріли жалобний кортеж, що супроводжував «вантаж 200» із загиблим у зоні АТО бійцем 14-ої механізованої бригади Олександром Смирновим. Бійця привезли у Луцьк 18 жовтня близько полудня. На в’їзді у місто машину з тілом бійця зустрічали учасники АТО та волонтери.

Нагадаємо, 24-річний мешканець Нововолинська Олександр Смирнов загинув у Станиці Луганській при виконанні службових обов’язків.
Рідні згадують Сашка як позитивного, життєрадісного та цілеспрямованого юнака.

Зі слів бойових побратимів, Олександр був учасником АТО майже від початку бойових дій, за час несення військового обов’язку двічі був поранений та пережив «іловайський котел», де потрапив у полон. Після звільнення хлопець продовжив військову службу за котрактом у складі 14-ої бригади.
«Він стільки пережив, скільки більшості людей уявити складно. Проте, незважаючи ні на що, напередодні трагедії підписав контракт, аби продовжувати захищати нас з вами», - розповів з болем у голосі знайомий загиблого Сергій.

Траурний кортеж у супроводі волонтерів та активістів прослідував Луцьком до вулиці Володимирської, а далі рушив до Нововолинська, де завтра відбудеться прощання з героєм. У хлопця залишилися мати, сестра та бабуся.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus