USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У Нововолинську презентували поетичну збірку барда-атовця з Волині

1 Березня 2017 20:42
Презентація книги “На лінії невидимих фронтів” волинського барда, учасника АТО Юрія Щербика відбулася 1-го березня у Нововолинській центральній міській бібліотеці, повідомляє БУГ.

Восени 2014-го року він пішов добровольцем у зону АТО, де служив у 72-й окремій механізованій бригаді. Перебуваючи на сході, Юрій Щербик захопився мистецтвом фотографії. Найбільше йому подобалося знімати небо Донбасу. Свої емоції та переживання митець виливав у віршах, які публікував у соцмережах.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВІЙНА РОБИТЬ З ЛЮДЕЙ РОМАНТИКІВ. ІСТОРІЯ ЛУЦЬКОГО БАРДА, ЯКИЙ ВОЮВАВ НА СХОДІ

Книга “На лінії невидимих фронтів” містить у собі поезії та прозові рефлексії і вийшла тиражем у 500 примірників.

Під час презентації видання присутні мали змогу почути вибрані поетичні твори, які сам автор виконував під акомпонемент гітари.

На заході була присутня й мама митця – Марія Щербик.


"Уже рік займаюся тим, що люблю. А як у мене це виходить – судити вам. Ось є дві книжки, є гітара в руках… Приємно, коли сказане торкається душ людей", – розповів Юрій Щербик.

Автор зазначає, що текст народжується разом із мелодією. "Це такий плюс, що я написав вірша, взяв гітару в руки і заспівав відразу", – додає він.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus