USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Нововолинську розберуться зі свавіллям автостанції і перевізників, які не обслуговують пільговиків

13 Лютого 2020 15:50
У Нововолинську з’ясують ситуацію щодо відмови автостанції та перевізників обслуговувати пасажирів пільгових категорій.

Про це йшлося 12 лютого під час засідання 28-ї сесії Волинської обласної ради.

Депутат Борис Бабійчук розповів, що йому стало відомо, що у Нововолинську дітей з посвідченнями багатодітної родини, військовослужбовців та інших пільговиків водії приміських та міжміських маршрутів висаджують або вимагають у них оплатити проїзд у повному розмірі.

«У касах автостанції також відмовляють у продажі квитків цим категоріям пасажирів», – зазначив обранець громади.

Він додав, що такі дії перевізників і автостанції порушують законодавство України, зокрема постанови Кабміну про здійснення перевезень пільговиків.

Борис Бабійчук закликав перевірити договори автостанції з перевізниками, а також притягнути до відповідальності осіб, які порушують права громадян на пільговий проїзд.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
перевізник Показати IP 13 Лютого 2020 17:21
А коли вже знайдеться хоча б один депутат, який підніме питання відшкодування перевізникам послуг з перевезення пільговиків? Як перевізнику працювати, коли вартість квитків йому встановили, а кількість пільговиків і відшкодування коштів не передбачили? Як працювати, коли з 20 пасажирів 18 пільговиків:?? за які кошти платити зарплату водія, податки, обслуговувати автобуси і ще щось заробити??
Міла Показати IP 13 Лютого 2020 20:38
А при введенні пільгового проїзду перевізники знову підвищать вартість проїзду для непільговиків і мені також. Нехай депутат Бабійчук із бюджетних коштів перевіникам витрати компенсовує
Іван Показати IP 13 Лютого 2020 22:37
Шановний перевізник,мені тебе так шкода,а то нічого що автобуси проходять перевіряють тільки на папері.Що маршрутки- Собачі будки розвалюються,кругом бруд,водії вісімдесят відсотків гамлять пасажирам. І взагалі чому ви не говорите що знизилась вартість пального

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus