USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

У Нововолинську за день дві аварії з мотоциклістами

12 Червня 2016 23:45
Дві аварії, у яких постраждали мотоциклісти, трапилися у Нововолинську, - повідомляє інформаційний портал Нововолинськ.

Перша аварія сталася вранці неподалік автостанції. Мікроавтобус «Volkswagen T4» виїжджав на об'їздну міста Нововолинська із стоянки, де зазвичай стоять таксі. На швидкості у нього в'їхав мотоцикл чорного кольору. Від удару його відкинуло та просунуло по зустрічній смузі до узбіччя метрів двадцять.

Очевидці говорять, що мотокицліст був без шолома і вдарився головою, а також отримав відкритий перелом ноги. Його каретою «швидкої» доставлено у Нововолинську ЦМЛ, де надають медичну допомогу.

Хто винен у цій ДТП визначить слідство тому що, якщо водій мотоцикла не перевищував дозволену швидкість - то водій мікроавтобусу порушив правила дорожнього руху, адже він мав би пропустити транспортний засіб, який рухався по головній дорозі.

Друга аварія сталася ввечері, неподалік готелю «SIS». Як стверджують очевидці ДТП, на перехресті вулиці Героїв УПА та проспекту Дружби, водій на мотоциклі «Suzuki» обганяв мікроавтобус «Mercedes Vito» синього кольору. Не впоравшись з керуванням, він в'їхав у бордюр на перехресті і, перевертаючись, просунувся метрів тридцять (до магазину з автозапчастинами), отримавши численні забої та переломи ніг. Лікарі надають йому медичну допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вово Показати IP 26 Червня 2016 19:02
цей мотоцикліст гнав більше 120 і чуть не обдер і мою машину

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus