USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Нововолинську запрацював літній клуб для дітей

16 Серпня 2023 22:39
Нововолинська громада стала однією з чотирьох територіальних громад Волині, які пройшли відбір і стали учасниками швейцарсько-українського проєкту DECIDE. У межах цієї ініціативи в Нововолинському ліцеї №2 діятиме літній клуб. 15 серпня відбулося урочисте відкриття.

Про це інформують у міськраді.

Привітати учасників прибув міський голова Борис Карпус, його заступниця Ніна Шумська, начальник управління освіти Сергій Мороз, його заступниця Вікторія Римарчук і директори ліцеїв.

Міський голова побажав змістовного відпочинку та позитивних вражень від участі в клубі та подарував діткам м’ячі.

Читати ще: У музеї-скансені поблизу Луцька – козацьке таборування для дітей. Фото
200 здобувачів освіти будуть охоплені різними активностями: майстер-класами, розвагами, цікавими заняттями й активним відпочинком. 100 вихованців Нововолинського ліцею №2 і ще 100 – Нововолинського ліцею №1, №3 і №4.

Заняття у клубі та супровід будуть здійснювати педагоги, які попередньо пройшли серію тренінгів.

У межах проєкту DECIDE для роботи в клубі громада отримала необхідне обладнання: спортивний інвентар, обладнання та безкаркасні меблі для облаштування зон відпочинку на відкритому просторі, канцтовари та принтер, розвиваючі ігри та книжки, комплект методичних розробок.

Працюватиме літній клуб протягом десяти днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus