USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Нововолинську зустріли тіло загиблого на сході Богдана Корнелюка

15 Січня 2017 21:12
15-го січня у Нововолинськ зі Станиці Луганської привезли тіло загиблого воїна АТО Богдана Корнелюка, який під час виконання службових обов’язків на сході отримав кульове поранення несумісне з життям, пише БУГ.

Нагадаємо, що хлопець пішов у вічність у ніч із 11-го на 12-те січня, отримавши смертельне поранення від кулі снайпера. Він розпочав службу за контрактом 3-го квітня 2016 року. Як відомо у Богдана є лише батько, мама померла три роки тому.

Траурний кортеж з тілом загиблого на сході України 22-річного Богдана Корнелюка зустріли раніше у Луцьку.

Зустріти загиблого біля в’їзду у Нововолинськ зібралися його близькі люди, друзі, учасники АТО разом із військовим комісаром Олександром Плужником, місцеві активісти, депутати Нововолинської міськради Володимир Шаповал, Віктор Ромашевський, голова Поромівської ОТГ Євгеній Недищук.

Зустріти та вшанувати пам’ять Богдана Корнелюка не прийшли представники Нововолинської міської ради.

Зі Станиці Луганської тіло бійця супроводжував волонтер Валерій Курстак, Богдана провезли по рідному місту в супроводі поліції, колони автомобілів нововолинських активістів, учасників АТО та небайдужих громадян. Автівки зупинились на вулиці Нововолинській, де мешкав хлопець, сюди прийшли всі охочі попрощатися з загиблим та сказати на його честь декілька слів.

Покійний проведе ніч в Низкиницькому Успенському монастирі. За попередніми даними похорон відбудеться завтра, 16-го січня.

Лише вчора, 14 січня, попрощалися з загиблим на сході військовим Ігорем Климюком, тіло якого на колінах зустрічали односельці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus