USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У зоні АТО в бою загинув військовий з Гіркої Полонки

11 Січня 2017 13:47
У бойовому зіткненні з окупантами загинув боєць 24 бригади, уродженець села Гірка Полонка Ігор Климюк. Про це повідомили у Фейсбук на сторінці «Луцьк. Автомайдан України».

«Ранок почався з сумної звістки зі сходу, з війни.

Загинув у бойовому зіткненні з окупантами Климюк Ігор Павлович (позивний Клим) 1994 року народження, уродженець села Гірка Полонка. Герой проходив службу гранатометником 1-го механізованого відділення 1-го механізованого батальйону 24-ої окремої механізованої Бердичівської Залізної бригади імені Князя Данила Галицького.

Щирі співчуття батькам та родині.... Вічна пам'ять Герою!!!» - йдеться у повідомленні.

Орієнтовна дата зустрічі траурного кортежу з загиблим Героєм 12 січня о 20:00 на Цуманському посту. Дата зустрічі буде коригуватись.

Маршрут слідування: Цуманcький пост - Луцьк - село Гірка Полонка.

«Приїдьте для гідної зустрічі Героя, що боронив нашу країну від агресора!!!» - закликають волинян волонтери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
Життя рагулів Показати IP 11 Січня 2017 14:24
ВЖЕ СЬОГОДНІ У ЛУЦЬКУ ЗВУЧАТИМУТЬ ДЖАЗОВІ ТА КЛАСИЧНІ ІМПРОВІЗАЦІЇ
рагулям до Життя рагулів Показати IP 11 Січня 2017 17:30
Вічна пам'ять герою! який загинув за Україну, і щоб ви свині мали змогу бухати на Різдво і слухати джаз !
Інна до Життя рагулів Показати IP 11 Січня 2017 23:56
А чому б і ні? Плачуть лише звичайні люди, яким не байдуже. Де ви бачили хоча б одного можновладця, чия дитина в ато? Та й самі вони туди не дуже поспішають. Їм нема коли за своїми проблемами сумувати і співчувати. Треба жити в своє задоволення. Треба веселитися. Їхнє життя триває. І досить непогано... На відміну від загиблих та їх родичів.
Каска Тимчука Показати IP 11 Січня 2017 14:25
коментар було видалено
Ніфті Показати IP 11 Січня 2017 14:43
ПЛАЧ УКРАІНО, ПЛАЧТЕ ВОЛИНЯНИ .Славні сини і Героі залишають нас назавжди! СЛАВА ГЕРОЮ!
---- Показати IP 11 Січня 2017 15:47
Волинян на сході України гине більше ніж офіційно по статистиці , по всій Україні !!! Якась дивна статистика !!!
Волинянин до ---- Показати IP 11 Січня 2017 17:34
тому що волинян рахують за било поліське а усі патріоти особливо Львів, Тернопіль, Київ...
Олег до Волинянин Показати IP 12 Січня 2017 16:46
Це неправда. Це щось у Вас особисте.
Настя Показати IP 11 Січня 2017 15:58
Ох немає слів один плач. Зараз вззашалі потрібно відмінити всі свята концерти весілля в Україні!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Не до таких веселощів. Невже влада не бачить що робиться чи вони відпочивають за кордоном і їм не до проблем?!Ні веселощам
Односельчанка до Настя Показати IP 11 Січня 2017 23:45
Слава герою. Співчуття батькам, друзям та усім нам. Шкода, що наша влада переймається лише своїми статками та добробутом. В той час, як в Італії наш "президент" відпочиває на свята, гинуть хлопці. За що? А де обіцяне "АТО буде тривати 40 днів"? БРЕХЛО!!!! Просто треба перекришити молодь. Просто треба під ширмою війни зробити собі мільярдні статки. От і все пояснення тому, що відбувається.
волинянин Показати IP 11 Січня 2017 15:59
ГЕРОЮ СЛАВА!!!!!!!
Юркен Показати IP 11 Січня 2017 16:45
Героям Слава
Анатолій Бідзюра Показати IP 11 Січня 2017 18:45
Вічна пам'ять і земля пухом тобі, наш волинський герою! Господь прийме тебе у Царство Своє. Ти не пошкодував за нас найдорожчого, що у тебе було - свого молодого життя. Ти загинув за Батьківщину й ім'я твоє святе і чисте.
Зненавиділа Показати IP 11 Січня 2017 20:42
ГОРЕ-ПРЕЗИДЕНТІВ і горе- політиків !!! Жаль і смуток, плаче серце і душа ... Немає слів , щоб описати біль, коли чую про втрату молоді !!! Хлопцям жити і ще б жити ... Молодь гине через горе-політиків Росії і України !!! Життя і здоров'я простих людей горе-політикам нічого не варте !!! Путіна і Порошенка з їхніми оточеннями виселила б на безлюдний острів чи Місяць нехайби один одного чи любили чи гризли чи перестріляли самі себе ?!
Петро Показати IP 11 Січня 2017 23:47
Треба Пашинських які стриляють по простому люду відправляти в АТО і не на місяць а на півтора року в окоп. А то поранив просту людину сам до ньго підійшов до колупався получив між рогі вистелив і поїхав відпочивати за кордон. Не хай на ці міліардні статкі в Є деклараціях купують танкі БМП а то прости люди волонтери в яких є сумління це роблять. А ПАШИНСЬКИХ НА ПЕРЕДОВУ!!!
Світлана Показати IP 11 Січня 2017 23:51
В нас не влада. В нас - скоти!!!!! Наче не скажеш. І заради чого гине молодь? Бо комусь в Києві так вигідно...
Михась Показати IP 12 Січня 2017 06:23
Всіх тих, хто пяними на автомобілі людей збиває, а потім по Ліпінах ховається, або штунд,які ні копійки податків не заплатили відправити окопи рити, а то повісять прапорець в машині і патріотами себе рахують. Наші предки в могилах перевертаються, дивлячись на це. Сил нема терпіти
Саша Показати IP 12 Січня 2017 09:07
Хлопці! Вертайтесь на Київ! І країна буде впорядку за тиждень. І схід заспокоїться. І влада упокоїться. І у батьків ваших діти будуть живі. І своїх сиротами не залишите. ВЕРТАЙТЕСЬ. Тільки шумно. Щоб всю країну струсануло. Щоб ми знали, що ваші побратими не дарма загинули. Досить вже вам виконувати чиїсь забаганки. Поки президент грається у "солдатики", не буде нам всім спокою.
Саша Показати IP 12 Січня 2017 09:24
Має бути ще один Нюрбергський процес. І ні одна тв*рюка, яка зараз при владі, не повинна вижити. І ні одна копійка, яку вони вкрали не повинна пропасти. Все їх майно -родичам загиблих. Дійсно ск*ти. Їм не вигідно,щоб усе закінчилось. Буде мир-люди будуть звертати увагу на них. А так, що хочуть, те і роблять. Слава героям! .
Катя Показати IP 12 Січня 2017 10:17
Друзі а хто знаєколи привезуть тіло загиблого вояки до Луцька чи на Гірку Полонку?
Саша до Катя Показати IP 12 Січня 2017 12:22
Мали пртвезти пізно ввечері сьогодні. Але відомо лише, що похорони в суботу. Це точно.
Мама Показати IP 12 Січня 2017 11:15
Горе батькам. Співчуваю. За що гинуть наші діти???? За 25 років незалежності ще не було таких свиней і тварюк при владі. Відправити на АТО всю Верховну Раду і війна закінчиться швидко. Вчора по новинах показували наших солдат ранених та обгорівших. Виявляється в лікарні немає дорогих антибіотиків. Це просто жах!!! Забрати на війну здорових бійців а потім про них забути і списувати як непотрібний матеріал. Де наші відрахування на військовий збір де славнозванні кошти виділені Верховною радою на армію. Це коли жирні свині гріються на сонці за границею і з жиру бісяться на Різдво, наші хлопці помирають. Люди добрі -давайте щось робити!! Це крик не мій - це кричить вся Україна!!!!! Слава героям!
Уляна до Мама Показати IP 12 Січня 2017 12:43
Треба щось робити. Але потрібна допомога бійців. У них зброя. Мирним майданом вже нічого не вирішиш. СМІ травить Росію та Україну одне на одного. І ніхто не розуміє, що і тут і там люди хочуть лише миру, спокою та нормального життя. А війна лише в інтересах політики. Вона вигідна лише владі. Бо в країні- агресорі продавати цукерки і робити бізнес нормальний президент не став би. Значить єдиний ворог нашої країни-влада наша. Жирним свиням пора на бойню!!!!!! Дорогі наші воїни! Вертайтесь вже назад. І зі зброєю. В Київ. Ми підтримаємо. Уся країна підтримає. Настав час помсти за своїх побратимів. Помсти тим, хто кинув вас у цю м'ясорубку. Смерть ворогам київським! Смерть усім, хто у верховній раді чухає яйця і рахує гроші. Смерть солодкому королю. Пора вже. Терпіння закінчується.
петрик Показати IP 12 Січня 2017 14:22
Зловити президента, і відправити Путіну з письмом забирай свій Крим і Рошена свого. Але аби донбас залишився. Крим реально ніколи не був Українським, навіть історично. І наші політики навіть нічого не робили аби він відчув себе українським, лише деребанили землі.
Уляна до петрик Показати IP 12 Січня 2017 14:45
Не шкода вже ні Донбас, ні Крим. Шкода хлопців. Повертати собі землі за рахунок життя? Я думаю не варто. Окрім того Рошен там працює. Його ніхто не обстрілює, ніхто не зачіпає. Виникає питання: що від кого бороним? Донбас наш. І Крим здали самі добровольно. Бо так треба було. Просто, як хтось вище написав, Порошенко грається у "солдатики". Повісити б його на майдані за одне місце...
Віка Показати IP 12 Січня 2017 23:33
Ще один хлопчик з Нововолинська загинув. Героям слава. Співчуваємо і сумуємо...
Односельчанка Показати IP 13 Січня 2017 11:48
Зустріли тільки що Ігоря. Слава тобі,наш герою! Нехай Господь прийме тебе в царство своє. Нехай ті, хто приніс твоїм рідним та друзям стільки горя, згорять в пеклі живцем.
Сергей Показати IP 16 Січня 2017 09:35
Жалко хлопца.Жить и жить.Только не пойму.Кто выжил и вернулся домой-участник АТО.Инвалид, без руки ноги, контуженный-участник АТО.Если погиб-герой.Да они все герои.Но что бы назвали тебя героем, надо погибнуть.Бред какой то......

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus