USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У пам'ять про загиблих заради миру у Луцьку презентували концерт

9 Травня 2017 18:57
Пам'ять про перемогу робить українців сильнішими і є запорукою нової перемоги над окупантами: військові, народні та танцювальні пісні лунали у рамках концерту, приуроченого до річниці перемоги над нацизмом у Європі.

Концерт, присвячений 72-й річниці перемоги над нацизмом, відбувся 9 травня у центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

72-гу річницю дня, який ніколи не буде стертим з пам’яті нашого народу, 9 травня 1945 року, дати, яка проголосила визволення рідної землі від нацистських загарбників та завершення Другої світової війни, відзначили святковим концертом. Лучанам нагадали: як 72 роки тому наші діди та прадіди відстоювали рідну землю, так і нині на сході України наші воїни борються за честь, славу, гідність та незалежність України. Ведучі заходу наголосили, що той хто захищає рідну землю, завжди перемагає, а пам'ять про перемогу робить нас сильнішими і є запорукою неминучості нашої перемоги сьогодні. Лучан закликали шанувати світлу пам'ять усіх, хто загинув заради миру в Україні, єднатися заради перемоги, миру та процвітання України. Ветеранам, які пройшли важкий та довгий шлях заради майбутнього України, зичили міцного здоров’я та добробуту.

Розпочав концерт виступ духового оркестру військової частини №1141 Нацгвардії (військовий диригент – майор Віктор Лучинець). Музиканти виконали українські народні мелодії, пісні, присвячені перемозі та танцювальні композиції. Під час виконання вальсу у танок пустилися дехто з глядачів.


Прикладом звитяги, честі та патріотизму назвали учасників аматорського хору ветеранів війни та праці «Подвиг» (керівник – Оксана Джига), які виступили наступними.


Окрім виконавців поважного вік, публіку тішили виступами і наймолодші співаки - вокальний ансамбль «Співаночка» Луцької музичної школи №1.


Попри доволі несприятливі погодні умови, лучани, ховаючись від дощу під парасолями, продовжували підтримувати виконавців оплесками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus