USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У парламенті Британії підтримали Brexit

20 Грудня 2019 21:49
Палата громад британського парламенту схвалила сьогодні законопроєкт про вихід країни з Євроспільноти.

Законопроєкт підтримали 358 депутатів, а 234 були проти, повідомляє Укрінформ з посиланням на BBC.

«Парламентарії підтримали план глави уряду Бориса Джонсона щодо виходу Великої Британії з ЄС 31 січня», – йдеться у повідомленні.

Законопроєкт також забороняє продовжувати понад 2020-й рік перехідний період, протягом якого Велика Британія вже не входитиме до ЄС, але ще дотримуватиметься багатьох правил спільноти.

Джонсон заявив після голосування, що країна стала «на крок ближче до виконання Brexit».

Уряд наполягає на тому, що майбутня торговельна угода з ЄС цілком може бути укладена до кінця перехідного періоду, однак критики вважають, що це не реально буде зробити у такий стислий термін.

Як відомо, вихід Британії з ЄС продовжували вже кілька разів, щоб країна могла погодити угоду з Брюсселем та уникнути «жорсткого» виходу. Останньою датою закінчення терміну виходу Великої Британії з блоку є 31 січня 2020 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus