USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Парижі померла співачка та акторка Джейн Біркін

16 Липня 2023 19:51
У Парижі 16 липня у віці 76 років померла акторка і співачка Джейн Біркін. Тіло знаменитості знайшли у її будинку.

Про це повідомляє Бабель із посиланням на Le Parisien.

Нещодавно співачка скасувала концерти за станом здоровʼя.

«Я завжди була великою оптимісткою і розумію, що мені все ще потрібно трохи часу, щоб знову бути на сцені і з вами», – написала вона у травні, оголошуючи про скасування концертів.

До кінця життя Джейн зберегла свій елегантний британський акцент, а після себе залишила слід у кіно, музиці та моді.
Джейн Біркін народилась у Лондоні в 1946 році, наприкінці 1960-х вона переїхала до Франції. У 1969 році разом із партнером Сержем Генсбуром випустила пісню Je tʼaime… moi non plus («Я тебе кохаю… Я тебе теж ні»). Сингл став найбільш продаваною піснею року у Франції (більш як мільйон копій у перші тижні після випуску) і великим хітом по всій Європі.
На честь Джейн Біркін бренд Hermes назвав сумочку – Hermès Birkin. У 1983 році генеральний директор Hermès Жан-Луї Дюма сидів поряд із Біркін на рейсі з Парижа до Лондона. Біркін щойно поклала свою соломʼяну сумку у верхній відсік крісла, але її вміст випав на підлогу. Вона пояснила Дюма, що їй було важко знайти шкіряну сумку вихідного дня, яка їй подобалася б. У 1984 році він створив для неї чорну сумку з еластичної шкіри – Birkin – на основі дизайну 1982 року. З роками ця сумка стала символом стилю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ну і Показати IP 17 Липня 2023 03:00
Позуй на неі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus