USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У пасажирських вагонах будуть камери відеоспостереження

10 Травня 2018 12:48
За українцями у поїздах спостерігатимуть через камери відеонагляду. Систему відеонагляду встановлять в оновлених пасажирських вагонах для контролю за порядком.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на прес-службуі "Укрзалізниці".

Так, державна компанія "Укрзалізниця" збирається встановити системи відеоспостереження в пасажирських вагонах, які пройшли капітально-відновлювальний ремонт, для контролю за порядком.

"Система відеоспостереження має складатися з трьох відеокамер і монітора. Відеокамери планується встановити з двох боків коридору вагона та в тамбурі. Монітор для спостереження розміщуватиметься в службовому купе провідника", - йдеться у повідомленні.

Водночас у компанії зазначили, що в деяких пасажирських поїздах вже є відеонагляд.

"Відеоспостереження дає можливість посилити порядок у поїздах, оскільки провідник зможе зі службового купе спостерігати одразу за всім вагоном", - пояснили в "Укрзалізниці", додавши, що також відео допоможе об’єктивно розслідувати можливі конфліктні ситуації та посилити контроль над недопущенням перевезення безквиткових пасажирів.

Нагадаємо, в Україні від травня на 12% подорожчає проїзд у потягах. "Укрзалізниця" планувала підвищити тарифи ще від 1 квітня. Та лише зараз завершується узгодження нових тарифів. Це не єдине подорожчання залізничних квитків. До кінця року ціни піднімуть ще на 12%. Наприклад, вартість проїзду в купе нічним потягом у середньому зросте на 100 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
f Показати IP 10 Травня 2018 12:58
Туалети зробіть спочатку і вікна
скептик до f Показати IP 10 Травня 2018 15:22
зроблять. з відеокамерами
VOVK Показати IP 10 Травня 2018 15:19
І щоб постіль не смерділа !!!
пасажирка Показати IP 11 Травня 2018 14:20
в потягах які курсують в туристичні міста добу в літку ...можна поставити нормальні кондиціонери щоб вони ПРАЦЮВАЛИ....можна хоч щось відремонтувати ....а то як ціни на білети піднімати то вони з задоволенням а як покращити якість послуг створити комфорт ....за який люди будуть платити то вони не спішать!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus