USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

У Петербурзі затримали 150 мітингувальників

12 Червня 2017 15:24
У Петербурзі 150 затриманих, ОМОН оточив протестувальників, інформує канал 24.

Мітинги в Росії 2017 набирають масштабу. У Санкт-Петербурзі співробітники ОМОН оточили учасників антикорупційної акції на Марсовому полі і почали їх затримувати.

У понеділок, 12 червня, в багатьох російських містах проходять мітинги проти корупції, організовані прихильниками політика Олексія Навального. Не погоджена із владою акція протесту проходить і в Санкт-Петербурзі.

За даними видання "Бумага", затримано близько 150 осіб. Після того, як почалися перші затримання, близько сотні осіб почали скандувати "Ганьба" і "Росія буде вільною", тоді співробітники правоохоронних органів взяли їх у кільце. Люди продовжують підходити. Всіх, хто опинився в оточенні, відводять в автозаки.

Жовте каченя – символ антикорупційних мітингів у Росії


До слова, у Петербурзі на Марсовому полі відбуваються одночасно фестиваль реконструкцій до Дні Росії. За попередніми підрахунками, всього на площі до 2 тисяч осіб, але відділити тих, хто прийшов на гуляння від тих, хто прийшов на протест, дуже важко.

Зазначимо, приводом для проведення антикорупційних мітингів по всій Росії вже вдруге стало розслідування про "таємницю імперії" Дмитра Медведєва. На минулій акції протесту в Петербурзі 26 березня були затримані близько 130 осіб. У період між акціями 26 березня і 12 червня суд постановив вилучити фільм "Він вам не Дімон" з усіх інтренет-майданчиків.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
***? Показати IP 12 Червня 2017 15:27
Сталина на них нету ! К СТЕНКЕ НАЦПРЕДАТЕЛЕЙ, НА ВАЛОДЗЮ НАШЕГО САЛНЦЕЛИКАГА ПАСТЬ РАЗІНУЛИ, ИШЬ КАКИЕ !!!
Анонім Показати IP 12 Червня 2017 20:12
Коли боїшся реального народного гніву, масових виступів, то дуже реальною здається версія про абсолютну керованість цих виступів. І ниточки звісно ж в кремлі! Причому простих людей тут застосовують "втемну". Просто реальна опозиція в "доброго" сусіди знищується в корені. Згадайте хто загинув в "недоробленій імперії!" А борець з корупцією Навальний відбувається то "зеленкою", то показовим затриманням і відпусканням!
Анонім до Анонім Показати IP 12 Червня 2017 22:58
Втемну, можна використати будь-кого, знаючи реальні його соціальні вподобання! Хе-хе!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus