USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У поліській глибинці міліціонери працюють у жахливих умовах

24 Березня 2015 10:50
Любешівські міліціонери районного відділку працюють у приміщенні, яке вразила цвіль. Будівля роками стоїть без ремонту, і в ній немає навіть найнеобхіднішого – туалету.

Про це йшлося під час засідання 34-ої сесії обласної ради 23-го березня.

Під час доповіді начальника управління МВС в області Петра Шпиги про стан справ на Волині, депутат Волинської обласної ради Олексій Приходько дорікнув тому, мовляв, правоохоронці неналежно працюють на Любешівщині.

«З-під районного відділку міліції зникла помпа, потому знайшли порушника, але справа й досі не дійшла до суду. Чому так?», – запитав депутат.

Відповідаючи, головний міліціонер Волині повідомив, що з приводу згаданого інциденту вже відкрили кримінальне провадження й справа знаходиться в прокуратурі, де й відбувається розслідування.

«Розслідування відбувається за місцем скоєння злочину. І взагалі, ви бачили, в яких умовах працюють міліціонери Любешівщини?! У приміщенні немає туалету, ремонт заборонили нам робити, бо це - пам’ятка архітектури, там всюди цвіль. Шкода, що ви, як депутат, не захищаєте їхні інтереси. І взагалі – дякувати Богу, що там наші хлопці взагалі працюють й показують результати», – сказав Шпига.

Зауважимо, що місце роботи міліціонерів – келія монастиря Піарів, який заснував Ян Кароль Дольський у 1684-му році.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Штефан, Луцьк Показати IP 24 Березня 2015 10:51
Я в шоці!
лучани Показати IP 24 Березня 2015 11:10
Як працюють-так і мають.
ДО ЛУЧАНИНА до лучани Показати IP 24 Березня 2015 13:07
А ТИ ПРИЙДИ І ПОКАЖИ! СПОЧАТКУ КУПИШ СОБІ ФОРМУ, ТУФЛІ, ПОТІМ ЯЩИК БУМАГИ(ЇЇ ВИСТАЧАЄ МАКСИМУМ НА МІСЯЦЬ),КАНЦЕЛЯРСЬКІ ВИРОБИ, ЗАПРАВИШ ВЛАСНЕ АВТО БО ПОСЕЛАМ ВИКЛИКИ БУДЕШ ОБСЛУГОВУВАТИ,СХОДИШ ДО ПРОКУРОРА НА ПРИЙОМ,ПОТІМ ВИСЛУХАЄШ РІЗНИХ ГРОМАДСЬКИХ АКТИВІСТІВ,СВОЄ КЕРІВНИЦТВО,ПРОСТИХ ГРОМАДЯН,ЯКИМ ПРАКТИЧНО ПО НАШОМУ ЗАКОНОДАВСТВУ НІЧИМ НЕ МОЖЕШ ДОПОМОГТИ....ПОТІМ ПЯНІ,НАРКОМАНИ,ПРИТОНИ,БІЙКИ,ЛАЙКИ,І ЦЕ ЩЕ НЕ ВСЕАДМІН.НАГЛЯ.ВІДПРАЦЮВАННЯ,ВІДРЯДЖЕННЯ,ТАКІ РОЗУМНІ ЯК ТИ!І ВСЕРІВНО ХЛОПЦІ ПРАЦЮЮТЬ НЕ СКАРЖАТЬСЯ АЛЕ ВСЬОМУ Є ТЕРПЕЦЬ!!!!
Олександр до ДО ЛУЧАНИНА Показати IP 24 Березня 2015 15:57
Ага, а потім починають відбивати все, що повкладали. Умови умовами, але, хлопці, ви самі створили загальноукраїнський образ міліціонера-хабарника якому головне, щоб на папері все було "чьотко" і показник на папері в норму вкладався, а решта - не в його компетенції. Де можна щось "підмутити" - там можна і попрацювати нормально, а на решту справ є відписки. І не треба нарікати, що начальство недолуге, начальство теж у більшості з таких райвідділків і повиходило.
Оля Показати IP 24 Березня 2015 11:24
Не той час,любі мої,щось буркотіти і жалітись....Аби щось змінити КОЖЕН має щось робити!!! Хоч один працівник міліції робить якийсь мінімум,аби умови стали кращими? Хоч одну письмову скаргу хтось писав? Вимагайте усі разом нового приміщення!!! ТРЕБА ДІЯТИ!...тим більше келія монастиря Піарів явно не місце для міліції.... а помпа таки пропала....і прямісінько з-під носа!
Анонім до Оля Показати IP 24 Березня 2015 12:41
той,хто думає,що рядові працівники міліції мають можливість щось вимагати у влади чи керівників нехай спуститься з неба на землю, рядовий міліціонер зовсім безправний з жалюгідною зарплатою ще й "крайній" при всіх розборках.Краще запитайте у великих реформаторів - імітаторів, які вже рік не злазять з екранів телевізорів, розповідаючи по якому прикладу ми будемо реформувати МВС грузинському, польському , а в реальності по нашому по- порошенківському-кучмовському по-любідрузівському, тобто як було так і лишилося: мафія рулить
ЮЛЯ до Анонім Показати IP 24 Березня 2015 13:09
ДЯКУЮ АНОНІМ ЩО ЩЕ Є РОЗУМНІ ЛЮДИНИ ЯКІ ВСЕ РОЗУМІЮТЬ
ДО ОЛІ до Оля Показати IP 24 Березня 2015 12:59
ТИ ПРОЧИТАЙ ЗАКОН УКРАЇНИ ПРО МІЛІЦІЮ ВОНИ НЕМАЮТЬ ПРАВА ПРОТЕСТУВАТИ,А ПРИ СВОЇХ МІЗЕРНИХ ЗАРПЛАТАХ ЇМ ТІЛЬКИ РЕМОНТ РОБИТИ!!!!!!
майор Показати IP 24 Березня 2015 11:34
так мали перебратись в пмк. шо сталось? чи меру взятку треба7
Я не мер. до майор Показати IP 2 Квітня 2015 08:40
Вибачте, шановний! А до чого тут мер?
хех Показати IP 24 Березня 2015 12:55
Кому з мусорів щось не подобається-того відправити під Луганськ
ДО ХЕКА до хех Показати IP 24 Березня 2015 12:57
ТИ ТУПИЙ ЧИ ПРИКИДАЄШСЯ????????МЕНТИ САМОГО ПОЧАТКУ ВОЮЮТЬ НА СХОДІ - ПРИКЛАД РОТА МВС СВІТЯЗЬ!!!
куся до хех Показати IP 24 Березня 2015 15:06
Я тоже за )) особливо цього хлопчину хай покаже своє геройство там а не дома в седлищах)))))))))
йй до куся Показати IP 26 Березня 2015 21:21
а ти я бачу вмієш показувати свій героїзм - в інтернеті.
йй до куся Показати IP 26 Березня 2015 21:21
а ти я бачу вмієш показувати свій героїзм - в інтернеті.
добавлю ДО ЛУЧАНИНА Показати IP 24 Березня 2015 13:36
Забули сказати про "важливі" відписки від штабу та інших служб, яких є уйма. Фактично міліція погрузла в страшенній бюрократичній писанині, котра абсолютно нікому не потрібна-шкода тільки затраченого часу. Краще б фахівці що приїздять на перевірки та шукають у будь-якому райвідділі чортза-які "суттєві недоліки " взяли папку та показали тому ж дільничному як вирішити матеріали.
хеху, (чи хуху) Показати IP 24 Березня 2015 14:33
Слухай, хуху, якщо ти сам у сміттєвому бачку живеш, то не ображай інших.
БЕРКУТ Показати IP 24 Березня 2015 19:03
Маліцію повинні баятися ....
До майора Показати IP 2 Квітня 2015 08:39
Вибачте, шановний! А до чого тут мер?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus