USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

На Волині у прикордонних з Білоруссю районах дозволять очне навчання

5 Жовтня 2022 21:29
У Ковельському та Камінь-Каширському районі дозволять дітям вчитися очно.

Таке рішення, проте з умовами та пересторогами, прийняла сьогодні обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляють у Волинській облраді.

За словами головної освітянки області Людмили Плахотної підставою для внесення змін до попереднього рішення комісії ТЕБ НС про винятково дистанційне навчання у Камінь-Каширському та Ковельському районах стали численні звернення батьків щодо запровадження змішаної форми освітнього процесу.

Члени комісії урадили, що рішення про запровадження офлайн навчання прийматимуться головами районних військових адміністрацій спільно із засновниками закладів освіти – органами місцевого самоврядування за умови, якщо освітні установи мають власні укриття або сховища поблизу, і якщо належне їх облаштування буде підтверджено спеціальними комісіями. Потенційно змішана форма навчання може бути запроваджена у 150 школах.

Як ми писали, у серпні погодили, що в населених пунктах, які розташовані близько від білоруського кордону, навчання відбуватиметься у дистанційному режимі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus