USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У полоні стихії. Через ураган «Іда» в США загинули вже 46 людей

3 Вересня 2021 08:15
В результаті потужного урагану «Іда», який обрушився на США, загинуло не менше 46 осіб.

Про це повідомляє Новое время з посиланням на CNN.

Кількість загиблих різко зросла після того, як надійшли нові дані з Нью-Джерсі. Губернатор Філ Мерфі зазначив, що більшість загиблих виявилися заручниками стихії, перебуваючи в своїх автомобілях.

«Люди загинули в різних частинах штату, але в основному в центральній частині Джерсі й в декількох регіонах на півночі», – заявив губернатор.

Ураган «Іда» обрушився на узбережжя Мексиканської затоки 29 серпня. Його назвали найпотужнішим ураганом у США за останні півтора десятиліття, який поступається за силою тільки "Катрін", який у 2005 році завдав колосальної шкоди Луїзіані.

Вулиці Нью-Йорка так затопило вперше в історії, рух транспорту там паралізований. Через ураган навіть річка Міссісіпі тече в зворотному напрямку.

Як ми писали раніше, унаслідок стихії загинули 29 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus