USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Польщі МАУ вважають дешевшою за Ryanair. Опитування

6 Березня 2018 20:27
Польські пасажири визнали українську авіакомпанію МАУ найдешевшою в країні.

Про це повідомляє ЦТС.

Українська компанія, на думку опитаних пасажирів, пропонує квитки, вартість яких нижче, ніж у найбільших лоукостерів Європи - Ryanair (2-е місце в рейтингу), Wizz Air (3-е місце), easyJet (4-е місце).

"Перемога Міжнародних авіаліній України пояснюється дешевими авіаквитками цього перевізника на далекомагістральних рейсах з пересадкою в Києві - в тому числі на популярних у польських пасажирів напрямках: Бангкок, Нью-Йорк, Близький Схід або Центральна Азія", - йдеться в звіті польського авіаційного порталу Pasazer, який проводив опитування пасажирів.

Погіршення оцінки лоукостерів портал Pasazer пояснює доплатами і штрафами, які пасажири змушені платити після покупки квитка.

"Оцінка недорогих перевізників, ймовірно, погіршується через те, що, незважаючи на дуже низькі базові тарифи, пасажири повинні доплачувати за всі додаткові послуги... Проте, оцінка мандрівників погіршилася, оскільки, в кінцевому підсумку, їм доводиться платити більше, ніж вони очікують від реклами або їм здається спочатку процесу бронювання", - пояснюють експерти.

Також під час опитування пасажири визначили найкращі авіакомпанії, які літають в/з Польщі, в інших номінаціях. У категорії "найкраща бюджетна авіакомпанія" перемогу здобув угорський перевізник Wizz Air.

Найкращим класичним перевізником на коротких дистанціях був визнаний польський LOT, на далекомагістральних маршрутах - Qatar Airways. Найкращою чартерної авіакомпанією Польщі була визнана чеська Travel Service.

Найпунктуальнішим перевізником пасажири визнали німецьку Lufthansa, а найкомфортнішим - Emirates. Найсмачніші обіди забезпечує, на думку опитаних, авіакомпанія Turkish Airlines.

Відзначимо, що частка МАУ на польському ринку пасажирських авіаперевезень становить 0,48% (дані за 2016 рік). Українська компанія літає в Польщу за двома напрямками: Київ-Варшава і Київ-Краків. Лідируючі позиції в Польщі займають Ryanair (31,87%), LOT (22,43%), Wizz Air (20,61%), Lufthansa (5,99%), easyJet (2,52%), Norwegian (2, 47%), SAS (1,47%), KLM (1,19%), Air France (1,14%), British Airways (0,88%).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Микола Показати IP 7 Березня 2018 07:10
1- галімий піар МАУ написаний людиною котра літак лише по телевізору бачила. Сам особисто літаю з Польщі та у Польщу та інші країни. Ні разу не бачив дешеві квитки від МАУ. До прикладу найдешевший квиток із Києва Жулян до Варшави (Шопен) через МАУ вартує від 5800 гривень. В той час коли wizz та rayn пропонують зовсім іншу ціну, від 134 злотих. (На це саме сполучення) Особисто літав через Raynair із Вроцлава до юарселони за 52 злотих. Чи можливо таке в МАУ? І доречі для редактора. Пишеться не Ryanair, a Raynair !!!!
Небо до Микола Показати IP 7 Березня 2018 09:30
Це ж бені фірма, січеш?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus