USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Польщі затримали 20-річного волинянина без прав на керування вантажівкою

10 Лютого 2021 19:26
У Польщі затримали 20-річного волинянина за кермом 40-тонної вантажівки, який не мав права нею керувати.

Про це повідомили співробітники воєводської інспекції автомобільного транспорту в Любліні, передає in Poland.

У неділю, 7 лютого, в околицях Хойно Нове на огляд був зупинений тягач із напівпричепом. Як виявилось, обидва транспортні засоби мали транзитні номери.

Аналіз документів показав, що український підприємець із Ковеля придбав транспортні засоби, але у причепі були три інші легкові машини таких марок: Dacia, Audi та Volkswagen. До слова, лише одна з автівок була належним чином закріплена.
Нагадуємо, що здійснювати міжнародні автомобільні перевезення транспортним засобом з транзитними реєстраційними номерами можливо, але лише в порожньому стані, тобто без вантажу. Рішення завантажити три пасажирські транспортні засоби призвело до того, що транспорт порушив польсько-українську угоду про автомобільний транспорт.

Для того, щоб продовжити свій маршрут, водій повинен був розвантажити транспортовані автівки – у порожньому стані він зможе продовжити подорож через Польщу після сплати максимальної застави під накладення штрафу, тобто 12 тисяч злотих. Водій сплатив два штрафи у розмірі 500 злотих за незакріплення вантажу та відсутність водійських прав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 10 Лютого 2021 19:44
Уявляю, як водій кричав до поліцейських - причина зупинки, де докази, пред'яви посвідчення....
Анонім до Анонім Показати IP 10 Лютого 2021 20:57
а також: " та хто ти тут такий !!!! я зараз подзвоню і ти ваащє вилетиш ... ну і т.д."
=5 Показати IP 11 Лютого 2021 13:56
Полишукам закон неписан

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus