USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Якого очільника міліції Правий сектор не змушуватиме писати рапорт

12 Березня 2014 19:00
Обласну міліцію має очолити людина, не помічена в корупційних схемах минулих правлінь.

Про це заявив лідер Правого сектора на Волині Павло Данильчук.

Нагадаємо, сьогодні, 12 березня, активісти прийшли до обласного управління УМВС аби Віктор Швидкий написав рапорт на звільнення, мовляв, він не та людина, як має очолити волинських правоохоронців. До слова, його кандидатуру не підтримали лучани й під час народного віче 9 березня. Не пройшов він і громадське обговорення.

Павло Данильчук висловив сподівання, що найближчим часом Міністр МВС Арсен Аваков призначить нового керівника волинської міліції. Він зауважив, Правий сектор не підтримує конкретної особи. З його слів, ця людина має більш-менш відповідати тим принципам які вони декларують. По тому цю кандидатуру обговорять, запевнив він і відзначив, що його особиста думка – керівником має стати зовсім нова людина, чиє прізвище досі не звучало.

«Ми стоятимемо на сторожі прийняття на посаду тих людей. Звичайно, буде важко призначити людей суперчесних чи суперідеальних. Цього неможливо зробити. Але ці люди мають бути максимально відвертими, максимально готовими працювати і мають бути без старих схем хабарництва, корупції і тому подібне», - відзначив він.

Павло Данильчук додав, що Правий сектор зацікавлений, щоб управління УМВС Волині «працювало по-новому» і вони готові разом координувати спільні дії.
)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 59
Ну, це вже вообщє... Показати IP 12 Березня 2014 19:08
Люди добрі!! Данильчук та ЗЕКи призначають начальника МВВС... Дожились ми, братці, в своїй сторонці.... Він ще й буде координувати роботу міліції...Може завтра будеш вказувати які справи розслідувати, а які ні?
Роман до Ну, це вже вообщє... Показати IP 12 Березня 2014 19:10
Скаже, особливо по яким наркоманам та грабiжникам справи закрити треба, до цього все i йде...
Селиван до Ну, це вже вообщє... Показати IP 12 Березня 2014 20:46
Как видим , и Польша, и ЕС, и Россия также живут по хохляцким принципам - якщо не з’їм, то понадкусюю! И, конечно же украинские лидеры: Вячеслав Черновол, М. Грушевский, Е. Кушнарев, сейчас Допкин и другие, которые говорят о федерализме - это политические враги не только нынешней власти, но и ЕС, и США, и России. Ведь только федерализация могла спасти Украину от раздробления и потерю суверенитета. Но идею федерализации переврали и подав ее через гебельскую пропаганду народу как сепаратизм - получили сегодня настоящий сепаратизм отделением Крыма – и это только начало. Украине надо думать о немедленной федерализации других территорий , кроме Крыма. Ведь даже Михаил Грушевский (председатель Центральной Рады Украинской Народной республики в 1917-1918 гг.) говорил : «Будет Украинская Республика формально называться федеративной или нет, фактически она все равно должна организовываться как федерация своих фактических республик-громад. Любое навязывание громадам механической унитарности, принудительных связей будет большой ошибкой, которая приведет только к сопротивлению, реакции, центробежности, или даст основу для новых междоусобиц». Рада может спасти Украину , если внесет немедленно в Конституцию изменения по федерализации Украины не менее как на 5 субъектов федерации с договорными широкими правами субъектов иметь свою милицию, утверждать внутренние законы, судей и чиновников местными органами, а также проводить инвестиционно-финансовую политику без существующей централизации и с правами, но и ответственностью местных органов власти и субъектов федерации. И назначение с центра главного милиционера области - это та самая опасная унитария, о которой говорил Грушевский Иначе Украине смерть и это понимает нынешняя власть, но … камикадзе - это судьба.
0/У до Ну, це вже вообщє... Показати IP 13 Березня 2014 07:46
Банду поміняли на банду. Відморозки люструють владу, навязують свою волю і навмисне створюють некерованість. Проект ФСБ.
Степанюкович до лохі до Ну, це вже вообщє... Показати IP 14 Березня 2014 15:17
Для "Вообще". Тобто по твоєму у нас все було добре, жили краще всіх в Європі. А швидке не брало хабарів і міліція не була небезпечною для законослухняних громадян. Невдячні громадяни якогось милого вийшли на Майдан. Сьогодні призначили зас. нач. СБУ області Олега Степанюка. Поцани я власть! Тепер не буду носити долягу Крохмалю і Швидкому. Такси не змінюються. Відкриваю замовні кримінальні справи. Кришую контрабас! За 20 шт. зелених закриваю будь який кримінал. Тепер я не простий мент! Я нач . СБУшників!
Рома Показати IP 12 Березня 2014 19:16
Цікаво, де вони працюють, що так легко можуть по пів дня простоювати. Щось на фото не видно представників освіти, робітників заводів, цехів, комунальників, у яких побідня пора це робочий день.
Анонім до Рома Показати IP 12 Березня 2014 19:21
ви ще й не дивуйтеся.... у них пенсія буде більше нашої.... ім же стаж йде день за два
Х до Рома Показати IP 12 Березня 2014 20:16
Цей зброд відпрацьовує відповідний проєкт і заробляють гроші і їм начхати на наші ідеали, зверніть увагу як вони сприймають виконання нашого гімну під час його виконання на площі, це стадо!
Галина до Х Показати IP 14 Березня 2014 18:42
Х... так не соромся, пиши вже повністю свій нік, слово з трьох букв, яке малюють на стінах сексуально стурбовані громадяни! Ідеали ваші ми знаємо. лизнути дупу начальнику, занести вчасно бобло в гнилих зубах.
як же ви всі нензи д до Рома Показати IP 12 Березня 2014 21:11
Ну, чесне слово, Данбас обізвався! "Ми работаєм, а ані майданят..." Тьфу! За кого ж померли ті бідні хлопці...
ромі до Рома Показати IP 13 Березня 2014 07:23
рома що ти мелиш. зараз половину підприемств стоіть яка робота
Ольга Показати IP 12 Березня 2014 19:21
Шановні лучани, волиняни, звертаюсь до всіх, ті хто коментари пише і до тих,хто читає. Давайте перейдемо від слів до практичних дій по відношенню до ПС та Данильчука. Їх офіс у Палаці культури м. Луцька, збираймось на який день, на відповідну годину і дамо належну відсіч їм, щоб більше на Волинській землі їх не було. Подивіться, що вже твориться, криміналітетт ходить у ПС і чинить погрози, а ми лише пишем коментарі і більше нічого не робимо. Надіюсь ще є адекватні чоловіки, політики, які б очолили цей рух та навели лад у нашому домі. P/s вибачаюсь за емоції, але вже далі так неможливо жити від їх виходок.
Анонім до Ольга Показати IP 12 Березня 2014 19:24
згідна... але не вірю, що вийдуть сильні,,,, знаєте чому ..2 неділі мали назад давати ім відсіч... вийшли з плакатами проти Путіна... на тому і кінець Просто більшість не хоче ...г...о чіпати.... бо в нього як ступиш..то не відмиєшся... я то настоюю... що їх просто треба ізолювати там 85 % хворі люди і просто туніядці
Аня до Анонім Показати IP 12 Березня 2014 19:35
Треба створити ,,Лiвий сектор,, проти Правого )))
Григорій Іванович до Аня Показати IP 14 Березня 2014 18:04
Аня , правильно . Всіх дівчат з окружної , ти старша, в лівий сектор!!!
Аналітик до Ольга Показати IP 12 Березня 2014 20:10
Ті, що розпочали революцію насрали в штани, а за наслідки прийдеться відповідати і вони можуть бути непередбачувані. Керівництво області свої дії погоджує з Данильчуком і його бандитьським оточенням, де обрані народом депутати. Парубій займається губошльопством Росія явно демонструє те, що його заяви має в задниці, нехай раніше розбереться з своїм творінням в самій Україна, а тоскоро ми реально станемо коричневою чумою не тільки для Россії
Шацька до Ольга Показати IP 12 Березня 2014 21:01
Сьогодні в Шацьку дали достойну відсіч на сесії районної ради - тікали як собаки пообпльовані, а іншим районам слабо????????
панду геть Показати IP 12 Березня 2014 19:24
ну и как без "банды" живется?
лучанка Показати IP 12 Березня 2014 19:25
Я підтримую Ольгу жінки ВОЛИНІ ПРОЖЕНЕМО бандита Данильчука якщо чоловіки бояться
небайдужа до лучанка Показати IP 12 Березня 2014 19:40
Підтримую Ольгу!!! Хай їде в Млинів і там наводить "порядок",бо це його "дятлове довбання" вже бісить!!!!
згідна до лучанка Показати IP 12 Березня 2014 23:35
До звичайних жінок Волині потрібно приєднатись дружинам,матерям і сестрам бійців спец.підрозділів(сокіл,беркут).Давайте відправимо цього данильчук і його гоблінів подалі від нашої сонячної Волині.Забагато щось його.
Григорій Іванович до згідна Показати IP 14 Березня 2014 18:07
Нам "згідним" дуже подобається Врадіївка. Ми жінки перевертнів ЗА! ну хіба що молотками по голові щоб не били1 А так в сами й раз.
Галина до згідна Показати IP 14 Березня 2014 18:31
"дружинам,матерям і сестрам бійців спец.підрозділів(сокіл,беркут)" та іншим дівкам з окружної не соромно за виродків, які калічили та вбивали студентів на Майдані?! Може давайте ваших діток так?! Падайте в ноги, просіть прощення кур.и!
Згідна до Галина Показати IP 14 Березня 2014 18:38
Не нам і нашим соколам не соромно. Виконували наказ, захищали золотий унітаз шапкокрада! А шо , власть вона від бога! Ну і ми якусь костомашку мали, діток треба ж кормити , прилаштувати де треба, на хлебноє мєсто. Ми ж тепер вродє як і потомственниє! А тут действительно бидло інтелігентське думає, шо має право нам вказувати!!
лучанка Показати IP 12 Березня 2014 20:32
хай краще Крим идуть захищат ,достали
Дура до лучанка Показати IP 15 Березня 2014 08:59
Ми дійсно думаємо, що крим повинні захищати студенти . пенсіонери.... будь хто, але не ті кого спеціально для цього готували, платили зарплату, на пенсію відправляли після 20 років вислуги. А як воювати. то нам ніззя. Ми жінки і сестри і ***..і, бійців спецпірозділів кажемо хай воюють майданівці!!
Вася Показати IP 12 Березня 2014 20:42
Правий Сектор буде підтримувати того начальника, який буде до них лояльний, буде закривати очі на їхній безпредєл і численні злочини. Уважно подивіться на сучасний склад ПС у м. Луцьку - безробітні нероби, волоцюги, кримінальні елементи з 90-х, колишні угонщики, грабіжники, рекетири. В особистій охороні в Данилчука - відомий бандит Лимар. Оце так дожилися.
Света до Вася Показати IP 12 Березня 2014 20:45
Це точно
о/у до Вася Показати IP 12 Березня 2014 21:19
Їм присягнув Алексеєнко, вигнаний з ОВС за хабарі права рука Данильчука оборотень Павшук Такий собі Роман який підкинув громадянину наркоту за, що вимагав гроші, не поділився з Євриком був звільнений
Лучанин Показати IP 12 Березня 2014 20:44
Є ідея. При створенні Національної гвардії (це рішення скоро прийме парламент) військовим комісаріатам необхідно правий сектор у повному складі відмобілізувати до цієї структури. Хочуть у формі походити - нехай ходять у ній на полігонах, а не на вулицях.
Роздум на вільну тем Показати IP 12 Березня 2014 21:14
Правильно Данильчук. Тебе не ставлять начальником і іншим не давай. Нехай твої гопники за порядком дивляться, вклинюються в переділ впливів. І самооборана нехай далі з ДАЇвцями їздить, а то вже бабки на існування ніхто не дає, то можна з водіїв збарабанити. А ви, менти, сидіть і дивіться, як вас нагинає дюжина сопляків. І ви, колишні владці ( Башкаленки і Колісники), опущені ними ж.. чи може бабок немає, щоб одного чи другого в посадці знайшли. Сидіть об++++ні і трусіться. І всеодно, що ворог в Криму і України скоро не буде. У Луцьку затишно, чого паритись. ПС та ін.нагинайте поки нагинаються, СС рулить. Прозрійте Люди, а то скоро буде так: не згідний - ножем по горлу і в колодязь, 45 повертається.
Оля до Роздум на вільну тем Показати IP 13 Березня 2014 12:25
ТИ пормоз відморожений, то нехай краще бандити ...ПС... городом керує!
лучанка Показати IP 12 Березня 2014 21:16
Мабуть, сидять і коменти одні мєнти пишуть - не вірю, що сереж коментаторів є люди, які на похоронах Героїв Небесної сотні кричали Слава Україні :( Як же прикро читати такі речі... що ж тоді говорити можна про Крим. Давайте ще ми запросимо війська Росії захищати нас від Правого сектору.
Лучанин до лучанка Показати IP 12 Березня 2014 21:27
В мене таке відчуття що у вас були неодноразові проблеми з правоохоронними органами. Оскільки культурна, обізнана та людина, яка не мала проблеми з міліцією, ніколи не вживає у своїй діалектиці "мєнти". І досить прикриватись Небесною сотнею. Треба думати, як відновлювати правопорядок на наших вулицях. Сам Данильчук, з Млинівського району, жодного відношення до міліції не має, свої "вигути" обгрунтовуає доказовою базою "одна бабка сказала". Якщо Данильчук та його "однодумцімці" такі герої, то не хай у Херсонську область їдуть захищати територіальну цілісність неньки України. А ми тут, якось без рівненських, самі розберемося.
Лучанка до Лучанин Показати IP 12 Березня 2014 21:37
Ні, помиляєтесь - не було ніколи.
Так до Лучанка Показати IP 12 Березня 2014 21:48
Тогда это у вас врожденная ненависть к милиции??
Лучанка до Так Показати IP 12 Березня 2014 21:49
Ні, я дуже спостережлива
Женя до лучанка Показати IP 12 Березня 2014 21:33
Давайте запросимо, думаю скоро так i буде з таким беззаконням!
777 до Женя Показати IP 12 Березня 2014 23:06
Не хвилюйтесь - ми вже йдемо до Вас
бувший член ПС до лучанка Показати IP 12 Березня 2014 21:42
Поспостерігайте за діями ПС і віи на власні очі побачите хамство, зневагу до прав людини, до іншої думки, політичних поглядів, це диктат і боротьба з інакодумцями запропонуйте їм пролюструвати себе і переконаєтесь що це проплачений проект
Лучанка до бувший член ПС Показати IP 12 Березня 2014 21:57
Правий сектор я не виправдовую, але й не схвалюю цей бруд, який ллється зі всіх сторін. Ми, стоячи на порозі війни, повинні бути більш згуртовані, а якщо людина робить помилку, то потрібно їй на неї вказати, а не писати тут мемуари типу "який я дотепний"
у европі Показати IP 12 Березня 2014 21:50
при спробі налякати полісмена бандюків поклали б зразу перед сходами.але якщо мусора перед зграею наркоманів та автокрадіів на коліна падають то повиганяти а взяти справжніх.які почистять місто від неофашистів.того мабуть данильчук і злякався швидкого.а в суд цей сцикун-крикун не піде бо дядя судья може достроково з переляку когось з піонертабору відпустити.а тоді американськи грошикі не допоможуть
опєп Показати IP 12 Березня 2014 23:26
Дайте можливість самим мєнтам вибирати собі командира.... Впевнений вони краще знають з ким можна працювати
Ковель Показати IP 12 Березня 2014 23:39
Ну що, казнокради прийшла ваша черга розплачуватись!
Галина до Ковель Показати IP 14 Березня 2014 18:48
Прийшли казнокради??! Хто ? Скільки і де вони з казни вкрали?! Теоретично навіть не було можливості1 Чи ти думаєш їм Климчк , Швидкий, Крохмаль, Башкаленко носили долю!? Не ганьби Ковель своїм ніком1 Ну є одна кобила на весь ковель ..але ж !
Ярема Показати IP 12 Березня 2014 23:46
Стид і сором було бачити цих " правих" - автомайданівців сьогодні в Шацьку: "вивалило" їх сьогодні з автомобілів як тих мурах з мурашни ку , обкружили райдержадміністрацію, через загорожу перескакували немов мавпи в зоопарку. Незважаючи на натовп людей, стали оправлятися "по-легкому" біля стін адміністрації, нікого не соромлячись. Майже всі в бронежилетах, з гумовими кийками... Ніяк не можу зрозуміти що вони цим хотіли доказати і кому в цьому маленькому селищі, де населення не більше 6 тисяч людей. Поперелякували всіх бродячих собак на вулиці. Ще з собою прихопили цього старого клоуна з Любомля - Захара Захаровича, який тільки те й робив що розповідав , розхвалюючи себе як він воював на майдані на першій барикаді , перебуваючи весь час на передовій і рятуючи людей від беркутівців. А з таким військом "правим " тільки по тилах і шастати, лякаючи мирних людей, а не їхати в Крим і там боронити неньку-Україну, Слава УКРАЇНІ.
Ярема Показати IP 12 Березня 2014 23:57
А відносно начальника міліції області зараз пан Данильчук і все його "військо" буде пробивати ("викручуючи руки" новим керівникам області) , щоб поставити "свого" Алєксєенка. " Навів" порядок в м.Нововолинськ то нехай ще наведе "порядок" і на теренах Волинської області. От тоді ПС всім покаже як треба боротися з корупцією в області.
житель Показати IP 13 Березня 2014 06:06
вас тут так много в нете одно думцев так идите на майдан и скажите!!!!сидите здесь как крысы
луцьк Показати IP 13 Березня 2014 06:41
На посаді назначає гузь. Крапка! Старший в стаді первіснообщинного ладу. Кому це ще не відомо?!
ірина Показати IP 13 Березня 2014 08:31
Слава Україні.Слава нації.Слава та вічна память Небесній Сотні!!!!.та яке моральне право має - Данильчук керувати,коли людей яких він збирав та відправляв на Київ загинули а він як щур ховався в Луцьку!Ганьба йому - він зрадник та боягуз!!!!!!!!
дава Показати IP 13 Березня 2014 09:17
Я говорил с некоторыми членами ПС. Им нужен начальник УВД который будет подконтрольный им и прикрывать их беспредел. Так как в членах ПС уволенных за негатив менты, ранее судимые, наркоманы. И цель их контроль за контрабасом, сбыт наркотики, и транспорт
Igor Показати IP 13 Березня 2014 09:19
ой тролі тролі)) попросинались.... раніше тут нікого не було... йдіть до путіна зраднички...
Данило Показати IP 13 Березня 2014 12:33
Шановний, (ЗЕКУ) Данильчук!!! Ти ж не даєш працювати тому УМВС в області, займись корисною роботою, поїдь в Крим відвойовуй його... О то ти на словах герой, а як заворушення починаються,стрілянина, ноги в руки і ...
Мент до Данило Показати IP 14 Березня 2014 18:15
Данилку, пгавильно. Нехай лохи безробітні їдуть захищати Україну в Крим!. А ми поцани , тоесть менти в законе будемо помаленьку їх тут на місті грабувати.. Ми ж не для того бобло платили за посади, щоб всяку наволоч, бидломасу, народ так званий. захищати від агресора (нормальних пацанов) вони ж нам обіцяли залишити при должностяж, оклад підняти в шість разів!
слабо Показати IP 13 Березня 2014 19:54
а тобі слкабо поіхати данило
2222 Показати IP 14 Березня 2014 11:19
Чому, якись нед**мок Данильчук розписується за всіх жителів Волині. Він відстоює тільки інтереси свої і правого сектору.
Анонім до 2222 Показати IP 14 Березня 2014 16:34
а ти чиі інтереси своеі бувшоі влади.хватить тут писати криси тилові !!!йдіть щось робіть хабарники!!!
революція Показати IP 14 Березня 2014 16:35
хватить тут писати криси тилові !!!ідіть державу рятуйте ******
Анонім Показати IP 16 Березня 2014 16:54
НАЧАЛЬНИКОМ МІЛІЦІЇ НАЗНАЧИТИ НЕ МІСЦЕВОГО, ЯКИЙ ЗМОЖЕ НЕУПЕРЕДЖЕНО І НЕ ЗА БАБЛО ПРОВЕСТИ ЛЮСТРАЦІЮ І НЕ ПОТРІБНО НІЯКИХ СЕКТОРІВ, ЯКІ СХОЖЕ ПРОДАЛИСЯ І ЗАЦІКАВЛЕНІ В ПРИЗНАЧЕННІ РУЧНОГО НАЧАЛЬНИКА ІЗ ТИХ ХТО ПРИЖИВСЯ В ТЕПЛИХ МІЛІЦІЙНИХ КРІСЛАХ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ І НАДІЮТЬСЯ І НАДАЛІ КРИШУВАТИ КОНТРАБАНДУ, БРАТИ ХАБАРІ, ЗБУВАТИ НАРКОТИКИ. ТІЛЬКИ ПРИЇЗЖИЙ НАЧАЛЬНИК МІЛІЦІЇ ЗМОЖЕ ПРОВЕСТИ ЧЕСНУ ЛЮСТРАЦІЮ ВОЛИНСЬКИХ МІЛІЦІОНЕРІВ!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus