USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Правому секторі спростували чутки щодо лобіювання Колісника-молодшого

27 Липня 2015 14:33
Волинські правосекторівці кажуть, що ліміти лісосічного фонду області (запаси деревини, призначеної для щорічної заготівлі під час рубок головного користування) за рік перевищили більш, ніж на 30%, а це – злочин проти держави. Окрім того, вони спростували чутки стосовно лобіювання організацією претендента на посаду заступника голови Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Романа Колісника.

Про це під час прес-конференції повідомив для ЗМІ та громадськості повідомив командир 3-го запасного батальйону ДУК ПС «Волинь» Віталій Ковальчук (друг Устим).
«Останнім часом недоброзичливці все більше «закидають» чутки, мовляв, Правий сектор захищає Колісника. Інші кажуть, що не захищає. Але менше з тим, насправді, ми притримуємось виключно державницької позиції. І полягає вона у тому, що робота усіх лісових господарств області повинна регулюватись тільки законом», - зазначив він.

Зі слів добровольця, за станом на сьогодні лісосічний фонд Волині за рік перевищений на більш, ніж 30 %. Він заявив, що це є злочином проти держави і народу, але цей злочин повинні розслідувати виключно представники прокуратури та інших силових органів.

Нагадаємо, 14 липня 2015 року з Державного агентства лісових ресурсів України на адресуВолинського обласного управління лісового та мисливського господарства надійшов наказ про проходження стажування сином колишнього голови управління Богдана Колісника – Романом Колісником. У наказі зазначено, що Роман Колісник претендує на посаду заступника голови Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, і з 15 по 28 липня 2015 року буде стажуватися саме на цій посаді.

Довідково:

Лісосічний фонд - це запаси деревини, призначеної для щорічної заготівлі під час рубок головного користування. Щорічний розмір лісосічного фонду встановлюється Кабінетом Міністрів України, виходячи з розміру розрахункової лісосіки. Визначення і передача лісосічного фонду провадиться постійними лісокористувачами відповідно до Правил відпуску деревини на пні в лісах України, передусім у стиглих і пристигаючих деревостанах, що потребують рубки за своїм станом (пошкоджені деревостани і деревостани, в яких закінчена підсочка тощо), а також ростуть на землях, які підлягають розчищенню у зв'язку з проведенням лісогосподарських заходів або передачею їх для використання в цілях, не пов'язаних із веденням лісового господарства і використанням лісових ресурсів. Під час проведення рубок головного користування цінні й рідкісні деревні та чагарникові породи, перелік яких визначається Правилами відпуску деревини на пні в лісах України, підлягають збереженню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
смс Показати IP 27 Липня 2015 15:01
трєпло!!! ти ж удотік і штовхав жабура малого замість батька на хлібне місце.
Богдан Показати IP 27 Липня 2015 15:46
А як брав і бере "брат Устим" від старого Колісника хабарі не гребуючи ні чим то теж думав про державу? Судячи з вигляду навряд чи він вміє думати.
Анонім до Богдан Показати IP 27 Липня 2015 17:52
Про державу, чи про себе?
устим до Анонім Показати IP 27 Липня 2015 18:07
Я вас теж люблю . Слава Україні!
анонім до устим Показати IP 27 Липня 2015 20:26
що гол.бий ?
справедливий до Анонім Показати IP 27 Липня 2015 21:52
лімаль бреше кришує своєю кришою, яка вже протікає, говорить устим коли колісник був в управлінні ніхто не крав ліс" правильно тільки колісник крав. Лімаль щоб ти неписав тобі ніхто не вірить.
юра Показати IP 27 Липня 2015 22:54
не допустимо бандитизму!!!!
Анонім до юра Показати IP 27 Липня 2015 23:03
Поздно батюшка, поздно.
Патрійот Показати IP 27 Липня 2015 22:56
Шкода що такі херої як Ковальчук скомпрометували себе колісниками кришування бурштину стріляниною в шацьку .ПС на кров яка пролилась на майдані і проливаєтся зараз взагалі зневажають. 90 повертаються
911 Показати IP 28 Липня 2015 15:37
Погано що наші військові організації не займаються своїми першочерговими завданнями а тільки шукають де заробит. Хіба це не папльюжить організацію. Щов Мукачево що в Луцьку одне і теж саме як не митниця то ліси-де можна заробити а зараз ще бурштин. Робіть висновки шановні українці-закого полягли хлопці-а спитати буде тепер з кого ми їх бачимо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus