USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У програму капремонтів будинків Луцька хочуть внести зміни

20 Серпня 2018 11:50
Для мешканців територіальних виборчих округів, від яких не було обрано депутатів Луцької міської ради на 2018-2020 роки, пропонують внести зміни у програму капітальних ремонтів будинків. Зокрема хочуть зробити грошову підтримку лише за умов співфінансування.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова розповіла, що на її думку є не справедливим те, що одні отримують допомогу за умов співфінансування, а інші без.

«Коли нещодавно визначалися щодо фінансування капремонтів будинків, то питання було дискусійним, адже одні отримували кошти за умов співфінансування «60 на 40» для будинків і «70 на 30» для ОСББ. Тому для соціальної справедливості пропоную, щоб всі отримували допомогу за умов співфінансування, навіть ті, де від округів не обрано депутатів», - розповіла Лілія Єлова.

Втім голова комісії Андрій Козюра негативно відгукнувся щодо ідеї, мовляв, люди вже очікують на допомогу і тепер можуть її не отримати.

«Я з цим не погоджуюся, адже на сьогодні поступило понад 40 заявок і тепер що людям далі робити? Адже вони зібрали всі документи, їх подали й чекають на фінансування. Тепер же треба все по-новому оформлювати, поспіхом збирати кошти й чи встигнуть це зробити - питання. Я вважаю, що не можна міняти правила гри під час самої гри. Більше того, заявки подаються лише до 1 вересня. Тому пропоную встановити такий порядок лише з нового року», - закликав Андрій Козюра.

Присутні не підтримали його ініціативу й члени засідання рекомендують дослухатися до думки головного фінансиста Луцька та затвердити відповідне рішення під час чергового сесійного засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus