USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

У проєкті Держбюджету, який схвалив уряд, медицина та освіта втратили 2 млрд

27 Листопада 2020 10:38
Експрес-аналіз схваленого вчора урядом проєкту Держбюджету на 2021 рік свідчить, що найбільше постраждав Державний фонд регіонального розвитку.

Про це повідомив виконавчий директор Асоціації міст України, кандидат наук з державного управління Олександр Слобожан у фейсбуці.

Як зауважив Слобожан, хоча так звана «депутатська субвенція» на соцеконом виросла в рази, наявність її більшої частини в спецфонді і прогнозований розпис на вересень 2021 року свідчать, що живих грошей більшість народних обранців не побачить.

Тому всі зусилля необхідно об’єднати в поверненні 6 млрд грн до Державного фонду регіонального розвитку! Освіта і медицина втратили між першим і другим читанням 2 млрд грн.

Наступний виклик для нас всіх - це місцевий акциз з пального. Уряд, розуміючи, що народні обранці підтримають місцеве самоврядування, і в цей рік вирішив схитрити і закріпити 35% дорожньої субвенції на комунальні дороги. АМУ проти, оскільки це:

- менше в грошах ніж норма про місцевий акциз;

- нестабільні надходженні і складний Урядовий порядок;

- тільки на один рік;

- виключно на дороги, а не загальний фонд як зараз.

Тому битва буде жорстока», - наголосив у повідомленні Олександр Слобожан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
українець Показати IP 27 Листопада 2020 10:51
А собі любим у такий скрутний час зарплати, надбавки, премії... розблокували і отримують на всю катушку! Браво! Аплодисменти стоячи!!!
Авжеж Показати IP 27 Листопада 2020 11:04
Асфальт лікує! До того ж щоб його класти освіта не потрібна.
Соросъ до Авжеж Показати IP 27 Листопада 2020 11:46
А тупых и лечить проще.
Анонім до Соросъ Показати IP 27 Листопада 2020 13:26
та їх не треба лічити... дав вітамінку і каже що має помогти..
Анонім Показати IP 27 Листопада 2020 13:25
для того і розвалюють освіту скорочують об.єднують предмети щоб росли тупі. а в книжках скільки помилок!!! хто їх пише? це все соросята запрограмовані
Ігор луцький Показати IP 27 Листопада 2020 13:58
Якби не крали,то аистачилоб і на освіту,і на медицину.Але нам розповідають,що винувата Америка і Європа,яким вже язик болить вимагати боротись з корупцією.
Аякже до Ігор луцький Показати IP 27 Листопада 2020 23:06
Ви, вельмишановний, занадто наївні, мабуть теж пройшли сучасну програму освіти. Язик в них не болить, бо вони за це гроші отримують з нас. Так, так ми беремо кредити, віддаємо за безцінок сировину, надаємо їм повне право управління всім і вся. А крадуть - це заробітна плата, до якої в зазначених вами "ігроків" претензій немає. Вони вже відкрито це говорять на кожному кроці, насміхаються, а ми вперто віримо телевізору і "жеремо кактус".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus