USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Прилуцькому невідомі вбили кота помічника нардепа

14 Червня 2017 17:23
Бенгальську кішку, яка була улюбленицею сім’ї депутата Волинської обласної ради (фракція «Українське об’єднання патріотів – УКРОП»), помічника народного депутата Ірини Констанкевич Олександра Омельчука, його діти знайшли на березі озера неживою.

Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Коти цієї породи вважаються рідкісними. Олександр Омельчук розповідає, що купив її своєму синові у подарунок на день народження. Знайшов тваринку аж у розпліднику у Дніпропетровську.

«Діти назвали кішку Віолеттою. Прожила у нас два з половиною роки, – каже депутат. – Представники цієї породи – надзвичайно розумні та обережні. Віолетта ніколи не підходила до чужих, навіть оминала і гостей, які до нас приходили. Розуміла нас, здавалося б, з першого погляду, вміла сама відчинити будь-які двері у будинку, завжди чітко демонструвала нам, чого хоче. У нас є ще один кіт – британець Маркіз. Увечері коти завжди гуляли разом».


За словами Олександра Омельчука, 12 червня близько 23.00 його та членів сім’ї розбудив сильний звук, який дуже нагадував той, що виникає при пострілі.

«Я визирнув у вікно, але у дворі все було без змін, – каже Олександр Володимирович. – Уранці 13 червня Маркіз прийшов додому сам. Він був переляканий, а нявкіт нагадував плач. Ми не могли зрозуміти, що трапилося».

Діти депутата, а їх у нього троє, шукали Віолету з вчорашнього ранку. Проте лише сьогодні по обіді їм вдалося помітити вже неживу кішку на березі місцевого озера. Водойма усього за кілька десятків метрів від будинку Омельчуків.

«Тіло тварини було мокрим, шерсть стояла дибки, хоча на вулиці ж суха погода. Припускаю, що кішку кинули у воду, а її випадково вийняв котрийсь з рибаків. Коти уміють плавати, тому втопитися сама тварина не могла», – каже депутат.

«Для дітей загибель Віолетти – справжній шок, ми з дружиною не можемо їх заспокоїти. Тому, якщо хтось знає деталі даного інциденту, прошу їх повідомити», – каже депутат.


Олександр Омельчук переконаний, що розправа з кішкою – це помста за його професійну діяльність. Не виключає, що це пов’язано все-таки з політикою, а не бізнесом.

Нагадаємо, що нещодавно невідомі садисти порубали сокирою пса ще одного помічника народного депутата Ірини Констанкевич Олександра Самчука. Інцидент трапився у Маневичах. Незважаючи на усі спроби врятувати улюбленця, він таки помер за кілька днів після перенесених операцій. Олександр Самчук звертався до правоохоронців, але безрезультатно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Я Показати IP 14 Червня 2017 17:53
"розправа з кішкою – це помста за його професійну діяльність". Якби знала кішка ким працює її хазяїн ловила і далі собі мишей. Жаль кота.
121 Показати IP 14 Червня 2017 18:28
Треба перевірити на причетність до вбивства Маркіза!
Іван Показати IP 14 Червня 2017 19:28
Шкода що через придурків страждають тварини
21 Показати IP 14 Червня 2017 19:42
Жаль, розумна видно була, ще й політикою займалась...
*** Показати IP 14 Червня 2017 20:57
Я в шоці, то собаку порубали, то кішку вбили, якими треба бути жалюгідними та боягузами, щоб вбивати беззахисних тварин ради помсти людині. Бачу вороги у Укропа чмо якесь, інших слов немає!
000 Показати IP 14 Червня 2017 23:22
Кота шкода,але за просту людину напишуть менше, ніж за депутатського кота.
Лучанка Показати IP 15 Червня 2017 09:05
Може вона від старості здохла.
111 Показати IP 15 Червня 2017 09:29
чомусь як в нас вмерла криска, то не написали)))) а в одній групі з молодшою донькою омельчука вчимось
Активіст до 111 Показати IP 15 Червня 2017 14:19
Ваша померла а ця героїчно загинула від рук ворогів України. Відчуваєте різницю?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus