USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У пункті пропуску «Ягодин–Дорогуськ» не працює один із вагових комплексів

27 Вересня 2023 12:51
За інформацією, отриманою від польських митних органів, з понеділка 25 вересня у пункті пропуску «Дорогуськ» на ділянці «В’їзд в Республіку Польща» не працює один із вагових комплексів.

Про це інформує Волинська митниця.

Це уже призвело до затримки пропуску оформленого експорту, провокує сповільнення руху електронної черги та накопичення транспортних засобів у пункті пропуску «Ягодин». Показник оптимальної кількості прийнятих за зміну кожною зі сторін вантажних автомобілів польська сторона нині не виконує. За попередніми даними, ремонт вагового комплексу триватиме близько місяця.

«Просимо врахувати це під час побудови логістики доставки вантажів та обирати найменш завантажені пункти пропуску на українсько-польському кордоні», – наголошують волинські митники.

Відслідкувати час очікування на перетин кордону можна за допомогою онлайн-карти Держмитслужби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus