USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У пункті «Угринів» на кордоні з Польщею тимчасово обмежать оформлення вантажівок і автобусів

28 Листопада 2023 08:25
У польському пункті пропуску «Дрогобичув», що навпроти українського ПП «Угринів», 28 листопада запроваджується тимчасове обмеження в оформленні вантажівок та автобусів.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

«За інформацією, яка надійшла від польських прикордонників, 28 листопада 2023 року орієнтовно з 9:00 до 21:00 в пункті пропуску «Дрогобичув», що навпроти українського «Угринова», у звʼязку з ремонтними роботами відбудеться повноцінне відключення електроенергії. Оформлення суміжною стороною у вищезазначений період буде здійснюватись на мобільних терміналах», – ідеться у повідомленні.

У ДПСУ зазначили, що у звʼязку з цим пропуск вантажних транспортних засобів з повною масою до 7,5 тонни, а також автобусів буде тимчасово призупинено. Пропуск легкових автомобілів здійснюватиметься у звичайному режимі.

Прикордонники закликали громадян врахувати цю інформацію під час перетину кордону.

Читати ще: Скасувати єЧергу на Устилузі: у польському уряді озвучили вимоги до України та ЄС

Наприкінці жовтня польські перевізники оголосили, що з початку листопада і до кінця року планують заблокувати пункти пропуску на кордоні з Україною. Рух транспорту заблокований у напрямку найбільших пунктів пропуску «Ягодин–Дорогуськ», «Краківець–Корчова» та «Рава-Руська–Хребене» із 6 листопада. Заблоковано й пункт пропуску «Медика–Шегині».

Нещодавно було анонсовано, що польські перевізники погодили продовження протесту до лютого наступного року. Також не виключають повної блокади кордону навіть на пропуск гуманітарної допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus