USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Раді представили проект імпічменту Порошенка

17 Листопада 2016 10:17
Проект постанови про початок процедури імпічменту президента Петра Порошенка представили у Верховній Раді. Подробиці з парламенту наразі не надходили.

Як повідомляє видання «politic.kiev.ua» законопроект в стіни Ради вніс лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

Нагадаємо, що з документами щодо імпічменту Ляшко «носиться» у ВР з квітня поточного року. Зокрема, у Раді збирали підписи за «відставку» Порошенко. Причиною тому слугувало оприлюднення інформації про утворення офшорів, через які президент і голова НБУ Валерія Гонтарєва перевищили службовим становищем.

Зі слів політика, ухвалення відповідного закону буде найкращим способом висловити повагу учасникам Революції Гідності напередодні чергової річниці цих подій, - передає Інформатор.

«Закону про імпічмент президента немає, регіоналівська банда, домовившись з владою, сидить тут. Відповідальний за це президент Порошенко, парламентська більшість та уряд», - наголосив Ляшко.

Окрім того, зі слів нардепа, він зробив цю заяву відкрито, не ховаючись за спинами інших депутатів, як це напередодні намагалась зробити Юлія Тимошенко. Зокрема, «Батьківщина», як зауважив Ляшко, вчинила нечесно, виводячи до трибуни депутата від РП з виступом від своєї фракції.

«Як відомо, Медведчук і Тимошенко хотіли використати Юрія Шухевича у брудній політичній грі, коли вони підсунули йому матеріали, з якими він мав вийти на трибуну, оголосити їх, після чого з ним могло статися найгірше. Шухевича хотіли зробити сакральною жертвою, щоб підірвати Україну зсередини. Тимошенко злягалась з Медведчуком і програла», – повідомив Ляшко.

Нагадаємо, раніше нардеп повідомляв, що під час надання слова з трибуни Шухевичу, супроводжуючий його депутат від фракції «Батьківщина» Сергій Євтушок і невідомі намагалися передати Шухевичу проект постанови про імпічмент президенту. Його повинен був озвучити з трибуни син командувача УПА Юрій Шухевич. Незабаром після цього найстарішого парламентарія «представники московського ворога мали намір убити». І це, зі слів політика, стало б пусковим моментом до дестабілізації ситуації в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
нелучанин Показати IP 17 Листопада 2016 12:16
справа не лише в президенті, хоча в ньому в першу чергу. для руху в сторону демократичного суспільства треба прийняти такі закони та зміни до існуючих: 1. про порядок відкликання депутатів, відміна недоторканності всіх держслужбовців і депутатів. 2. виборність суддів, кваліфікаційні комісії перед поданням документів на вибори. 3. виборність голів місцевих адміністрацій 4. закон про порядок імпічменту президента 5. оподаткування офшорних операцій (15-20% від валу). 6. підвищена адміністративна та кримінальна відповідальність за службову бездіяльність та службову недбалість 7. повна фіскалізація всієї підприємницької діяльності, відміна спрощеної системи
нелучанин Показати IP 17 Листопада 2016 12:34
8.депутатський та громадський контроль за органами виконавчої, судової влади, прокуратури, поліції (контроль прийнятих рішень з наступним оприлюдненням висновків у ЗМІ) 9.повна прозорість діяльності виконавчої влади - негайне звільнення із забороною обіймати посади за відмову надати інформацію, яка стосується прав і свобод громадян, витрати бюджетних коштів , перешкоджанню журналістської діяльності тощо
Анонім Показати IP 17 Листопада 2016 20:23
Ну и наваляли Вы тут, батенька. Это не демократическое общество получается. Вам бы к Ляшко. Идейным вдохновителем.
Катя Показати IP 18 Листопада 2016 10:31
Ляшко,Порошенко і всі депутати!Блін,поділіться трохи грошима,підніміть хоч якось зарплати шоб ми могли хочаб харчуватись нормально бо вже таке враження шо з нас насміхаєтесь!І яка нам всім різниця хто буде президентом,да хоч інопланетянин,якщо він зробить наше життя хоч трохи краще то хай він і буде при владі.Достали ви вже нас.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus