USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У районі на Волині за добу коронавірус виявили у сімох медиків

12 Квітня 2020 15:44
На Горохівщині протягом останньої доби коронавірус виявили у сімох людей. Усі вони – медики.

Про це Район.Горохів повідомив головний лікар Горохівської центральної районної лікарні Валерій Коба.

Усього медпрацівникам зробили 18 тестів ПЛР. З них, як вже відомо, 7 позитивних, а також прийшло чотири негативні результати. У райлікарні очікують решту результатів з Києва.

«Інфіковано сім медичних працівників. Четверо з них з Горохова, решта – з Мар’янівки та Вільхівки. Наші медики перейшли на самоізоляцію. З Берестечківської зони госпіталізовано вчора двох людей у Луцьку обласну інфекційну лікарню», – повідомив головний медик Горохівської ЦРЛ.

За словами Валерія Коби, зараз десять людей, серед яких двоє діток, знаходяться на лікуванні в інфекційному відділенні Горохівської ЦРЛ. У шістьох пацієнтів – пневмонія.

Читати ще: У волинському селі на коронавірус захворіла вся сім’я

У той же час голова Пустомитівської сільської ради Ярослав Зеленський повідомляє у Facebook, що у районі є ще шість підозр на коронавірус і просить дотримуватися карантинних заходів.

«У зв'язку з виявленням захворювання коронавірусом у Горохівському районі (Горохів – 3, Мар'янівка – 1, Старостав – 1, Угів – 1, Вільхівка – 1, під підозрою ще 6 осіб), прохання до всіх СУВОРО ОБМЕЖИТИ перебування без потреби у громадських місцях, на вулицях та магазинах. Пересування лише при нагальній потребі і в засобах індивідуального захисту!» - написав Ярослав Зеленський.

Як повідомлялося, станом на ранок 12 квітня в області зареєстровано 71 підтверджений випадок COVID-19. За попередню добу було отримано 19 позитивних результатів обстеження на COVID-19: Луцьк (3), Нововолинськ (3), Володимир – Волинський р-н (2), Горохівський р-н (7), Камінь – Каширський р-н (3), Старовижівський р-н (1). В тому числі зареєстровано 1 летальний випадок (мешканець Нововолинська).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 12 Квітня 2020 16:12
Чому очікують результатів аналізів із Києва ? Так в Луцьку ще тиждень назад вже мали робити ПЛР-тести
дідо Показати IP 12 Квітня 2020 16:17
Краще булоб не пускати заробітчан , або ізолювати у спецтаборах. Розносять заразу по селах.
Анатолій Показати IP 12 Квітня 2020 17:16
Я думаю, що це не остання пандемія. Можливо це нас навчить до особистої безпеки під час пандемій, та й медицині буде добрий урок.
Анонім Показати IP 12 Квітня 2020 19:09
Мені цікаво - їхні сім'ї перевірити здогадались??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus