USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

У районних скарбницях Волині «залежуються» держкошти

16 Квітня 2015 13:04
Волинські райони не використали виділені з бюджету 17 мільйонів гривень.

Про це під час третього пленарного засідання 34-ї сесії Волинської обласної ради шостого скликання сьогодні, 16 квітня, повідомив голова Волинської облдержадміністрації Володиимр Гунчик.

Так, заговорили про невикористання бюджетних коштів у районах під час розгляду проекту рішення «Про внесення змін до рішення обласної ради від 23 січня 2015 року «Про обласний бюджет на 2015 рік».

Зі слів очільника області, у той час, коли великі суми коштів просто «пролежують у скринях районів», волинські обранці громади намагаються усіляко «штурмувати» обласний бюджет.

«У нас є чотири основні напрямки бюджету на 2015 рік – це війна, дороги, частина незавершеного будівництва і борги за попередні періоди. Загалом 17 мільйонів гривень знаходяться на рахунках районів і міст Волині, і не використовуються взагалі. Зокрема, це стосується Любешівського району. Шановні міста, використовуйте власні кошти, а ні - так передавайте їх у фонд області на наступний рік», - звернувся губернатор до районів.

Однак остаточний перерозподіл обласних коштів обранці громади здійснять після завершення розгляду проекту рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus