USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Нова НП в Росії: у Курській області обвалився залізничний міст

1 Травня 2022 14:26
Сьогодні у Курській області РФ обвалився залізничний міст, який використовували для пересування товарних вагонів.

Про це повідомив губернатор області Роман Старовойт, інформує Главком.

Аварія сталася близько 11:20 на 67 кілометрі залізниці Суджа-Сосновий Бір. Залізнична гілка використовувалася для пересування товарних складів.

«На місці працюють спецслужби, щоб встановити причини НП. Постраждалих немає. Життю та здоров'ю громадян ніщо не загрожує», – повідомив Старовойт.
Пошкоджені шляхи знаходяться поблизу від українського кордону в напрямку Харкова, де тривають активні бої ЗСУ з ЗС РФ. Про що свідчать дані Google Maps, пише УНІАН.
Курська область межує з Україною. На території регіону відбувалось активне перегрупування військ, які брали участь у невдалому наступі на північ України.

Також в Курську розміщені важливі стратегічні військові об'єкти, що постачають паливом і продуктами війська окупантів під час активних боїв на українському сході.

За оцінками американських військових аналітиків, залізничне сполучення у росіян досі займає ключову позицію в перекиданні загарбницьких військ на чужу територію.

Як відомо, в медіа та соціальних мережах час від часу з’являється інформація про вибухи на складах з боєприпасами та пожежах на паливних базах у прикордонних з Україною регіонах РФ. Днями у російському місті Курган стався вибух на великому фармацевтичному підприємстві «Синтез».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus