USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Росії стався вибух у «ковідному» госпіталі, є загиблі. Відео

31 Жовтня 2020 12:29
У студентській поліклініці Челябінська стався вибух. Медзаклад визначили опорним для госпіталізації хворих на COVID-19. Відомо, що вибух прогримів на складі для зберігання балонів з киснем. Рятувальники встигли евакуювати усіх пацієнтів та персонал лікарні, однак дві людини загинули.

Одразу після вибуху спалахнула пожежа, повідомляє 24 канал.

Рятувальники зазначили, що пожежа охопила дві будівлі лікарні. Пожежу на площі 130 квадратних метрів ліквідували. Загалом з лікарні евакуювали 158 осіб.

«155 осіб вивели на найближчий стадіон. Ще трьох пацієнтів, яким потрібна штучна вентиляція легенів, готують до переведення в міську лікарню №1», – йдеться у повідомленні.

Життя двох пацієнів обірвалося. Вони померли в реанімації через те, що залишилися без кисневої підтримки під час вибуху.

У прилеглих будинках внаслідок вибуху пошкоджені вікна, деяких мешканців рятувальникам довелося виводити. Одна з багатоповерхівок серйозно постраждала.
У МОЗ регіону уточнили, що вибухнула киснева станція. Пацієнтів евакуювали в інші медичні заклади. Інформацію підтвердили й рятувальники, яким довелось охолоджувати приміщення. Відповідальних осіб, які повинні були стежити за технічним станом обладнання, перевірять на халатність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 31 Жовтня 2020 13:24
якби там були два балони по 10ть тон. то рознесло би пів центру.
Катруся Показати IP 31 Жовтня 2020 23:20
Оце так, а на території пологового будинку така сама бочечка сховалася в ялиночках, щей більшу поставити хочуть. А навколо люди живуть і вагітні з діткам лежать.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus