USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Росії заявили, що виклики у військкомати – це «провокація українських спецслужб»

26 Березня 2022 16:17
У міністерстві оборони Росії заперечують мобілізацію військовослужбовців запасу та називають телефонні дзвінки росіянам із цього приводу «провокацією українських спецслужб».

Про це заявив офіційний представник міноборони Росії, генерал-майор Ігор Конашенков, передає УП з посиланням на «Інтерфакс».

«Офіційно заявляємо: жодних викликів громадян, які перебувають у запасі, до військових комісаріатів міністерство оборони РФ не проводить і не планує. Протягом останніх днів багатьом громадянам Росії чоловічої статі надійшли фейкові телефонні дзвінки, в яких голос автовідповідача повідомляє про їхній виклик у військовий комісаріат. Усі подібні фальшиві дзвінки здійснюють з території України, вони абсолютно не відповідають дійсності та є провокацією українських спецслужб», – запевняє він.

Читати ще: Окупанти використовують мобілізованих з ОРДЛО як гарматне м’ясо для виявлення вогневих позицій ЗСУ

Українська та західна розвідки повідомляли про те, що на тлі великих втрат у війні проти України РФ таємно проводить мобілізацію з числа військовослужбовців запасу, а також набирає найманців у Росії та за кордоном, зокрема в Сирії.

За даними Генштабу ЗСУ за 24 березня, загарбники здійснюють призов офіцерів запасу, осіб рядового та сержантського складу з числа військовозобов'язаних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus