USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У розпал політичних домовленостей БПП покинув нардеп, - ЗМІ

13 Квітня 2016 17:44
Нардеп з фракції "БПП" Аркадій Корнацький написав заяву про вихід із фракції.

Про це "Українській правді" повідомили джерела у фракції. Помічник Корнацького Андрій Шкітін підтвердив цю інформацію, зазначивши, що зараз той поїхав завозити заяву в Раду.

Нагадаємо, нещодавно повідомлялося, БПП заманили необхідну кількість депутатів для створення нової коаліції.

Зокрема, внаслідок переговорів з позафракційними депутатами Блок Петра Порошенка все ж зібрав необхідну кількість нардепів для створення нової коаліції. Днями у парламентську фракцію БПП вступили позафракційний народний депутат Сергій Міщенко, Андрій Немировський, Юрій Бублик і Сергій Рудик.

Тож у фракції БПП назбиралось 145 депутатів. У фракції «Народний фронт» - 81 депутат. Тож дві фракції мають разом 226 голосів - необхідний мінімум для створення коаліції.

Раніше повідомлялося, що Блок Петра Порошенка веде переговори з позафракційними депутатами для формування більшості. Імовірно, у такий спосіб БПП заповнює місця, які звільнилися опісля виходу з фракції окремих депутатів, котрі незгодні з політикою партії.

Зі слів колишнього народного обранця від УДАРУ з Черкас Віталія Іляшенка, таке рішення пов'язане із масовим виходом народних депутатів із БПП.

Нагадаємо, 13 осіб виключили зі свого виборчого списку делегати під час закритого з’їзду партії БПП.

"Замість виключення зі списку та позбавлення депутатських повноважень осіб, які підозрюються в корупції, в БПП виключають тих, хто має політичний досвід та власну позицію", - повідомив тоді екс-депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
петя Показати IP 13 Квітня 2016 21:12
БПП - банда Петьки панамського

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus