USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

За двома зайцями: БПП заманює позафракційних

30 Березня 2016 15:45
Триває процес створення нової коаліції. Блок Петра Порошенка веде переговори з позафракційними депутатами для формування більшості. Імовірно, у такий спосіб БПП заповнює місця, які звільнилися опісля виходу з фракції окремих депутатів, котрі незгодні з політикою партії.
Зі слів колишнього народного обранця від УДАРУ з Черкас Віталія Іляшенка, таке рішення пов'язане із масовим виходом народних депутатів із БПП.

Нагадаємо, 13 осіб виключили зі свого виборчого списку делегати під час закритого з’їзду партії БПП.

"Замість виключення зі списку та позбавлення депутатських повноважень осіб, які підозрюються в корупції, в БПП виключають тих, хто має політичний досвід та власну позицію", - йдеться у повідомленні екс-депутата. Про це інформує ТСН.

Нині ж для формування більшості "Народний фронт" та "БПП" ведуть переговори із позафракційними депутатами. Зокрема, до "БПП" вже вступила нардеп Ірина Суслова, яка раніше перебувала у складі "Самопомочі". Про це на своїй сторінці у Тwitter написав нардеп Мустафа Найєм.

Окрім того, до президентської партії також приєднався Павло Кишкар. Також переговори ведуться ще із сімома нардепами. Від вступу до "БПП" відмовилась Ганна Гопко. Найєм заявив, що коаліцію формують без участі "Батьківщини". При цьому, позафракційний нардеп Юрій Дерев'янко заявив, що переговори щодо створення коаліції веде особисто спікер Верховної Ради Володимир Гройсман, - пише "УНІАН".

Парламентар наголосив, що переговори веде "потенційний прем'єр-міністр України, оскільки він зацікавлений в тому, щоб коаліцію сформувати, котра його призначатиме". В той же час, Дерев'янко не вступатиме до коаліції, як представник партії "Воля" та не буде приєднуватись до фракцій.

"Мені пропонували доєднатися до коаліції та увійти у фракцію або "БПП", або "Народний фронт", -сказав він.

Нагадаємо, в "БПП" заявили, що станом на ранок 30 березня фракції "Блоку Петра Порошенка" та "Народного Фронту" мають 223 голоси для утворення коаліції. Окрім того, в "БПП" заявили, що переговори щодо коаліції провалилися через нові вимоги глави "Батьківщини" Юлії Тимошенко. При цьому, депутат від фракції "БПП" Володимир Ар'єв заявив, що перемовини продовжать.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
полюх Показати IP 30 Березня 2016 16:25
при янеку куплені депутати до блоку ПРегіонів- називались тушками! а як зараз вони будуть називатись,,,,,???
Сераховичі Показати IP 30 Березня 2016 16:27
А заманюють чим?невже цукерками?,,,
Я Показати IP 30 Березня 2016 16:49
Да, в позафракційних зараз жнива!
луцький Показати IP 30 Березня 2016 17:02
І скільки люде ще той цирк терпіти будуть?!
333 Показати IP 30 Березня 2016 21:04
перебежчики- тушонки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus