USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У руслі Турії хочуть зробити автостоянку

9 Червня 2015 10:33
Актуальним та проблемним питанням назвали «накопичення автомобілів» на вулицях Модеста Левицького та Брестській у Ковелі, з цього приводу доручення отримала головний архітектору міста Людмила Мурай.

Про це інформує Kowel.com.ua.

«Людмила Любомирівна, розгляньте можливість зробити стоянку там, де старе русло річки Турія - його перетворили у вигрібну яму. Колись була пропозиція зарити це старе русло і зробити стоянку», – запропонував міський голова Олег Кіндер.


Таким чином, на його думку, місцева влада зможе розвантажити обидві вулиці – Модеста Левицького та Брестську.

При цьому мер заговорив про інвесторів, які нібито зможуть профінансувати закопування старого русла та будівництво на його місці автомобільної стоянки.

«Знайти можливість сьогодні. Якщо є, тим більше, якщо хочуть якісь інвестори «зайти», - то це взагалі буде дуже добре», - додав він. Практика показує, розповідає мер, якщо великий автобус стає навпроти торгово-розважального центру на вулицях Модеста Левицького та Брестській, рух практично повністю зупиняється», – пояснив міський голова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Так не можна Показати IP 9 Червня 2015 11:17
Вкотре якийсь торгово-розважальний центр стає каменем спотикання. Цього разу, штучно спричинена відсутністю запроектованої при його будівництві автостоянки/парковки проблема призводить до прямого негативного впливу на природу і екологію. Ганьба.
Всезнайко Показати IP 9 Червня 2015 12:14
Вже Токарський "Ювант" побудував у Ковелі
Ковельчанка Показати IP 9 Червня 2015 15:20
як може мер, в минулому еколог, говорити такі речі, як зарити річку і зробити стоянку......!!! страшно і моторошно стало. З ткаим мером і ковельчан закатають в асфальт чи зариють....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus