USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

У Сарнах викрили росіянку, яка здавала ворогу дані про розміщення техніки ЗСУ

29 Серпня 2022 14:23
На Рівненщині СБУ викрила чергових прихильників окупантів, серед яких – громадянка рф, яка здала ворогу дані про розміщення техніки ЗСУ.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

Співробітниками Управління встановлено трьох мешканців Рівненської області, які, використовуючи заборонену соціальну мережу «Одноклассники», поширювали антиукраїнські матеріали, прославляли рашистів та відкрито виправдовували російську агресію.

Під час проведених санкціонованих обшуків у помешканнях підозрюваних, правоохоронці вилучили:

– мобільні телефони;

– комп’ютерну техніку;

– блокноти та чорнові записи.

Крім цього, під час зібрання доказової бази оперативники встановили, що крім поширення деструктивної пропаганди, одна із підозрюваних – громадянка рф здійснювала листування з представником фсб рф, якому надала фото військової техніки, що рухалася через один із населених пунктів Рівненської області, а також – дані про місцезнаходження військовослужбовців ЗСУ.

За процесуального керівництва Рівненської обласної прокуратури, вказаній особі повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.2 ст.114-2 та ч.1 ст.436-2 КК України.

Наразі вирішується питання про повідомлення іншим зловмисникам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 436-2 КК України.

Читати ще: Показали наслідки прильотів по Сарнах: пошкоджено близько 30 цивільних об’єктів

Як ми писали, на Рівненщині правоохоронці збирають докази воєнного злочину після ракетного удару, якого завдали рашисти ввечері 28 серпня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Людмила Показати IP 29 Серпня 2022 16:42
Суку постріляти.
Анонім Показати IP 29 Серпня 2022 19:52
Жирна тварь
Ольга Показати IP 30 Серпня 2022 13:19
А що робить оця тварина в Україні? Депортувати негайно!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus