USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

У селі біля Луцька встановили камеру фотовідеофіксації порушень ПДР

25 Січня 2024 10:55
У селі Жидичин Луцького району на аварійно-небезпечній ділянці дороги встановили камеру автоматичної системи фотовідеофіксації порушень ПДР.

Про це повідомили у департаменті муніципальної варти Луцька.

Це стало можливим завдяки кропіткій роботі старшого інспектора-диспетчера відділу «Центр безпеки міста Луцьк» департаменту, а саме: було підготовлено ряд проєктів, листів та спрямовано їх на погодження у відповідні установи.

Де й визнали, що ділянка дороги, дійсно, небезпечна, тому тепер в селі Жидичин встановлено технічний засіб контролю швидкості, який фіксуватиме адміністративні правопорушення, зокрема, перевищення швидкості.

Зазначається, що встановлення камери фото/відеофіксації швидкості буде одним з інструментів, що знизить кількість порушень та зробить більш безпечною цю ділянку дороги для всіх учасників дорожнього руху.

Як іноформували, з 1 січня у селі Струмівка Луцького району офіційно запрацював ще один комплекс автоматичної фіксації порушень правил дорожнього руху «КАСКАД».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вік Показати IP 25 Січня 2024 14:35
Встановлення камери - це найголовніше, що потрібно в нашій країні. Десь поряд, по важливості, розташувалися барабани та бркуківка.
Biн Показати IP 27 Січня 2024 00:07
Пару лишніх дронів купили б.
Радувець Ларіса до Biн Показати IP 27 Січня 2024 10:04
Вони зовсім не лишні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus