USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У селі на Волині мешканці будинку заборгували водоканалу понад 30 тис. грн

5 Квітня 2024 12:42
Днями «Нововолинськводоканал» відключав від водопостачання боржників у місті та в селі Будятичі.

Про це інформує пресслужба водоканалу.

У гуртожитку, що на Винниченка у Нововолинську, двоє чоловіків два роки поспіль не платять за водопостачання. Натомість споживачі регулярно топлять сусідів поверхом нижче і відмовляються внести кошти за воду та каналізацію, якими користуються. Мешканці квартири вже накопичили понад 8400 гривень боргу. Після чергових прохань, повідомлень та пропозицій укласти договір реструктуризації «Нововолинськводоканал» відключив мешканців від водопостачання.

Читати ще: Скільки лучани заборгували за воду та чи відключатимуть послугу боржникам

У Будятичах залишився без водопровідної води один із найбільших боржників. У будинку, де прописано 8 осіб і відсутній лічильник, борг за воду перевалив за 31000 грн. Зі слів власника, водою він зовсім не користується. Тільки тримає в колодці на всяк випадок підключений до водопровідної мережі кількаметровий шланг, який комунальники вже від’єднали та опломбували вентиль.

В іншому будинку цього села зареєстровано п'ять осіб. Наразі там ніхто не проживає. А водопроводом, який виходив у двір, почали користуватися сусіди. За воду п’ятеро мешканців заборгували майже 6000 грн. Також інших комунальних боргів у них назбиралося чимало – будинок уже відключений від світла і газу.

Читати ще: Волинь – у переліку регіонів, де можуть відключати світло за несплату і нараховувати пеню за борги по ЖКГ

Матеріали щодо боржників водоканал передає до суду для стягнення заборгованості в примусовому порядку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus