USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У селі на Волині відкрили Алею Слави на честь загиблих на війні земляків

9 Січня 2024 11:41
Пам’ятні банери загиблим військовослужбовцям встановили у Малій Глуші. Урочисте відкриття Алеї Слави полеглим воїнам відбулося 8 січня 2024 року.

Від початку повномасштабного вторгення російських військ на українські землі троє жителів села Мала Глуша віддали життя за Україну, інформують у Камінь-Каширській громаді.

Їхні імена назавжди у серцях та пам’яті українців. Росинчук Василь, Михальчук Михайло, Денисюк Сергій поповнили лави небесного війська.

Читати ще: У селищі на Волині відкрили Алею слави і пам’яті на честь загиблих Героїв громади

Висловити родинам вдячність, низько вклонитися за Героїв-краян на відкриття завітав міський голова Віктор Пась.

«Різдвяні свята для громади дуже складні, скорботні. Кожного дня гинуть наші Герої. Хочеться в Бога просити лише миру і Перемоги для нашої багатостраждальної України. Найбільша біда, що життя віддають найдостойніші сини України. Хочу висловити щирі співчуття за непоправні втрати родинам загиблих воїнів. Ми разом повинні молитися і пам’ятати всіх солдатів. Поки ми будемо згадувати їх у молитвах, то пам’ять вічно буде жити в серцях. Ніколи не забуваймо про це святе місце, пам’ятаймо якою страшною ціною дається нам ця Перемога. Хочу побажати, щоб Алея не збільшувалася. Щоб ви ніколи і нікого не втрачали. Рідним і близьким від щирого серця низько вклоняюся. Нехай на нашу землю прийде мир і спокій. Слава Україні!» – сказав Віктор Іванович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
spec Показати IP 9 Січня 2024 11:54
Слава Героям !
лучани Показати IP 9 Січня 2024 12:14
зате кацапську церкву-секту не закривають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus