USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У селі на Волині за півмільйона відремонтують шкільний спортзал

28 Травня 2019 20:59
Капітального ремонту спортивний зал Нудиженської школи не знав уже давно, тож і не дивно що поступово він став виглядати жалюгідно: облуплені стіни, зіпсована у кількох місцях підлога, старі вікна.

Загалом тут мають замінити вікна, відремонтувати підлогу, облаштувати роздягальні, санвузли, душові кімнати, опалення, освітлення, провести інші внутрішні роботи, інформує Кордон.

Дізнавшись про проблему, народний депутат Ігор Гузь активно взявся за її вирішення. Зокрема, з державного бюджету було виділено 460 тисяч гривень на капітальний ремонт спортзалу.

До слова, цей процес вже розпочався, до школи завезли частину будматеріалів.

Про це під час свята останнього дзвоника у Нудиженській школі розповів сільській громаді помічник нардепа Ігор Торба і передав директору навчального закладу Олександру Пичосі сертифікат із зазначенням суми, яку спрямують на ремонт.

Також, користуючись нагодою Ігор Торба вручив подяки від нардепа учителю біології Нудиженської школи Надії Дитині і техпрацівнику цього ж закладу Надії Гецко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus