USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

У Севастополі горить нафтобаза: окупанти кажуть – поцілив безпілотник. Відео

29 Квітня 2023 09:35
Так званий «губернатор Севастополя» Михайло Развожаєв повідомив вночі 29 квітня, що у Козачій бухті загорівся резервуар з паливом. Причиною пожежі, за його словами, стало влучання безпілотника.

Про це інформує Українська правда.

«Горить резервуар із паливом у районі вулиці братів Манганарі в Козачій бухті. За попередньою інформацією, загоряння сталося через влучання БпЛА.

На місці працюють усі необхідні спецслужби. Площа пожежі близько 1000 кв м, пожежі присвоєно 4 клас», – йдеться у повідомленні Развожаєва.

З його слів, внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Так званий «губернатор Севастополя» також повідомив, що на місці працюють 18 пожежних розрахунків і 60 рятувальників, очікується прибуття пожежного поїзда.

Додамо, окупаційна «влада» Севастополя не буде евакуйовувати жителів із району, де, ймовірно, через влучання безпілотника, горить нафтобаза, повідомляє російське пропагандистське видання "ТАСС« з посиланням на пресслужбу так званого «губернатора міста».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus