USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У шкільній їдальні котлети роздають голими руками. «Шпигунське» відео

21 Грудня 2017 08:48
В мережіі з’явилося відео їдальні одного з навчальних закладів Нововолинська, на якому видно, що їжу накладають у тарілки голими руками без рукавичок.

«Антисанітарію» в їдальні нововолинської гімназії відзняв на мобільник хтось із вихованців цього закладу, повідомляє РАДАР.

Відео жваво обговорюють у соцмережі матусі, з-поміж них – і дружина одного з нововолинських депутатів.

Однак сказати працівникам їдальні у вічі, що накладати у тарілку котлети голіруч не можна, ніхто з матусь і їхніх чад чомусь не хоче.

То що це було? Салат чи все ж таки котлетки?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 21 Грудня 2017 09:56
Та дістали вже всі, якщо чесно, цими сучасними європейськими вивихами. З покон віків в їдальні котлети накидали руками, якщо треба було закинути швидко і в багато порцій і всі це бачили. Щипці брали лише на одну порцію і то щоб руки не вимазувати. Інше питання чи перед цим ця "Клава" ходила до туалету і чи добре вимила руки. Власне я не бачу чим відрізняються добре вимиті руки від тих же щипців, як були вимиті в посудомийній машині. А, ну хіба що руки чистіші будуть. Постійно накладають, що зняли? Якщо рідко то чого шуміху піднімати? краще б подбали щоб ті котлети їстівні були.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus