USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У луцькій школі №22 емоційно зустріли День знань

1 Вересня 2018 19:06
Чуттєвим і багатим на добрі емоції видався День знань для учнів, вчителів та батьків НВК №22 міста Луцька.

Із 1988 року функціонує цей навчальний заклад у Луцьку, з року в рік виховуючи нові покоління учнів. «Наша школа – це школа радості», – співається у гімні 22 школи. Мабуть, саме так у цій школі й заведено, адже на обличчях діток майоріли радісні посмішки, діти щиро читали вірші, співали пісень, вітали своїх учителів.

– І знову шкільне подвір׳я зібрало нас на першовересневе свято, – привітала учнів директор школи Лариса Кучер. – І знову галаслива сім׳я НВК №22 готова стартувати у новий навчальний рік.
– Приємно, що новий навчальний рік учні зустрічають на оновленому шкільному майданчику, – зауважив Григорій Недопад. – У цій школи впроваджено чимало змін за підтримки Луцької міської ради, зусиллями батьків і вчителів. Вітаю усіх із святом початку навчального року. Щиро бажаю успіхів і нових здобутків у навчанні та роботі!
– Бажаю учням і вчителям здоров׳я, сил та натхнення, – привітала присутніх депутат луцької міської ради Алла Надточій. – Вчителям хочу подякувати за працю, за ті знання, які ви передаєте новим поколінням. А учням щиро бажаю побільше позитивних, світлих емоцій, добрих спогадів про вашу школу.

Традиційно теплими та щирими посмішками осяялись обличчя присутніх, коли першачки зачитували вітальні вірші, а згодом усіх присутніх розчулив вітальний дзвін першого дзвоника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Початківець Показати IP 1 Вересня 2018 21:25
Наша найкраща Жанна Мефодіївна!Педагог від Бога!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus