USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У школі на Ратнівщині – нове музичне обладнання

26 Листопада 2018 21:32
На презентацію спільного проекту громади села Комарове, що у Ратнівському районі, та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» прибув депутат Волинської обласної ради від УКРОПу Михайло Імберовський. Про це повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

У школі села Комарове навчається 58 учнів. Крім цього, у просторому приміщенні закладу знайшлося місце і для 21 дошкільняти. Директор школи Валентина Осійчук, розповіла, що серед учнів чимало переможців районних та обласних мистецьки конкурсів, учасників різноманітних фестивалів.

«Музичного обладнання у нашій школі ніколи й не було, доводилося позичати, – розповіла Валентина Осійчук. – Діти надзвичайно активні, а тому з великим нетерпінням чекають на різноманітні концерти та урочисті заходи. Вони ж запалилися ідеєю придбати музичну апаратуру. Підтримки вирішили шукати у Фонду Ігоря Палиці».

За словами директора, школярі уже готуються до виступів, і дуже тішаться, що відтепер у школи є власне музичне обладнання. Михайло Імберовський висловив сподівання, що проект допоможе учням розвинути здібності та досягнути творчих злетів.

«Розвиток початкової музичної та мистецької освіти у школах зазвичай залишається другорядним питанням. Через відсутність необхідного обладнання ці предмети не викликають у дітей зацікавлення, адже навіть найталановитіший учитель не відтворить твори світової класики на шкільному акордеоні. Переконаний, що проблему забезпечення шкіл музичним обладнанням потрібно розглядати значно глибше. Тому ми, депутати-укропівці, і Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» підтримуємо подібні ініціативи, адже усвідомлюємо, що саме дітям творити майбутнє», – зазначив Михайло Імберовський.

Під час зустрічі місцеві жителі нарікали депутату і на розбиту дорогу, і на відсутність сполучення з районним центром. Кажуть, ці проблеми для села не нові, але вирішити їх самотужки ніяк не вдається.

«Ніхто не прийде, і не вирішить усіх проблем вашої громади, – запевнив Михайло Імберовський. – Тільки разом, за вашої безпосередньої участі, можна досягнути успіху. Я розумію ваше обурення, і готовий відстоювати інтереси громади в обласній раді. Однак, і ви пам’ятайте, що це велика робота, мета якої відновити ваше право на якісне дорожнє покриття, на сполучення із районним центром, на гідне життя у своєму краї. Лише в такому випадку, все вдасться».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus